Andere

Verrassende bestemmingen waar het kouder is dan in Nederland en België

Een deal van , 25. jun. 2019 17:00

Ahoy Piraat!

Het is weer lekker puffen en zweten, maar één ding mogen we niet vergeten, we hebben zomer! Een hitteplan is in werking gesteld en de ijsjes vliegen de winkels uit. Het lijkt wel Zuid-Spanje met deze temperaturen, maar dan zonder de palmbomen en de sangria. Wist je dat het op deze bestemmingen gewoon kouder is dan in Nederland? Dat vinden we absurd! Dus doe vooral rustig aan en misschien kan je afkoelen in één van deze steden!

1. Casablanca, Marokko
Dinsdag 26 graden, woensdag 27 graden

Bij de grootste Marokkaanse stad denk je aan een zomerse weertje en een heerlijke glas muntthee tussen de palmbomen. Het weer is hier de aankomende dagen prima, dus als je wilt afkoelen, daarvoor kan je naar Marokko!

Verrassende bestemmingen waar het kouder is dan in Nederland en België - 8

2. Rhodos, Griekenland
Dinsdag 28 graden, woensdag 29 graden

Zelfs op het Griekse eiland Rhodos kan je nu afkoelen want de komende dagen wordt de temperaturen onder de 30 graden. Een lekker zeebriesje met Tzatziki maakt het dan helemaal af als je dan tussen de palmbomen kunt genieten. Kortom, check snel de last minutes hier en ontdek het eiland en de verkoeling nu zelf!

Verrassende bestemmingen waar het kouder is dan in Nederland en België - 6

3. Costa del Sol, Spanje
Dinsdag 27 graden, woensdag 28 graden

Fascinerend noemen we het zonnigste stukje van Spanje, terwijl de rest van Spanje ook redelijk wat zonuren in petto heeft voor je. Ook voor afkoeling kan je hier terecht, want het wordt hier een stukje koeler! Misschien toch in plaats van een verkoelend ijsje een goedkope last minute naar de Costa del Sol? Je vindt het hier!

Verrassende bestemmingen waar het kouder is dan in Nederland en België - 4

4. Shanghai
Dinsdag 24 graden, woensdag 23 graden

Door een aantal regenbuien is het lekker aangenaam in Shanghai. Ook met deze temperaturen kan je natuurlijk nog lekker aan een strand liggen. Daardoor maakt Shanghai toch wel een prachtige veelzijdige stedentrip. Eén ding is zeker, hier kan jij op een aangename manier de stad ontdekken. Je betaalt ook slechts €364 voor een retourtje naar Shanghai! Kan je gelijk profiteren van de airconditioning in het vliegtuig! Check het hier.

Verrassende bestemmingen waar het kouder is dan in Nederland en België - 2

5. Gran Canaria
Dinsdag 24 graden, woensdag 24 graden

Gran Canaria is ook wel een verrassende tegenkomst in deze lijst. Het wordt er de komende dagen niet warmer dan 24 graden. Mocht je vakantie hebben geboekt naar Playa del Inglès of Maspalomas, dan kan je de komende dagen hier heerlijk verkoeling zoeken. Met een aangenaam weertje kan je toch op een heerlijke manier het eiland verkennen. De beste last minute deals vind je hier!

Verrassende bestemmingen waar het kouder is dan in Nederland en BelgiëVerrassende bestemmingen waar het kouder is dan in Nederland en België