Andere

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop!

Een deal van , 10. aug. 2019 20:00

Heb je nog wat spaargeld over en ben je toe aan iets nieuws? Zie je het ook zitten om elke dag wakker te worden met het geluid van de golven, om vervolgens een verfrissende duik in de zee te nemen? Dit is je kans om ons saaie kikkerlandje te verruilen voor de Bahama's! Een aantal van de 700 eilanden van deze archipel is namelijk te koop. Je eigen stukje paradijs is weliswaar niet goedkoop, maar dromen mag, toch?


1. Little Pipe Cay

Little Pipe Cay, is het geen plaatje? Dit eilandje bevindt zich in de Exuma-archipel en is vijftien hectare groot. Het heeft vier witte zandstranden en wordt omgeven door de turquoise oceaan. Jij en je gasten kunnen onder meer gebruikmaken van negen slaapkamers met evenveel badkamers, een zwembad, eigen spa en er is 24/7 bewaking. Voor 85 miljoen dollar is deze parel van de Caraïben van jou. Check de website van de makelaar of dat het je waard is.

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 32

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 30

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 28

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 26

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 24

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 22

(Bron: http://www.knightfrank.com/properties/residential/...)


2. Saddleback Cay

In vergelijking met het vorige eiland is Saddleback Cay (11,8 miljoen dollar) een koopje. Ook dit stukje paradijs bevindt zich in de Exuma-archipel, en het dankt zijn naam aan de zadelvorm. Saddleback Cay is per vliegtuig of boot te bereiken en heeft zeven heerlijke stranden om tot rust te komen. Daarnaast zijn er diverse prachtige snorkel- en duikspots in de buurt. Interesse? Via deze website kun je contact opnemen met de makelaar.

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 20

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 18

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 16

(Bron: https://www.hgchristie.com/eng/sales/detail/529-l-...)

3. Lumber Cay

Ook het 10 hectare grote privé-eiland Lumber Cay staat te koop. Voor 9,3 miljoen dollar krijg je negen huizen, een haven, een landingsbaan voor kleine vliegtuigen en een heuse club met restaurant en bar. Perfect om te feesten met AL je vrienden. Ook aan witte zandstranden is hier geen gebrek. Je kunt Lumber Cay bereiken per boot, helikopter of vliegtuig. Goed om te weten is dat de Nassau, de hoofdstad van de Bahama’s, op slechts 120 kilometer afstand ligt. Ook Florida (400 kilometer) is relatief dichtbij. Doe een bod en wie weet is hij van jou!

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 14

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 12

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 10

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 8

(Bron: https://www.knightfrank.com/properties/residential/for-sale/lumber-cay-exuma-cays/rsi171176)

4. Jim Cay

Last, but not least, een van de goedkopere eilanden in de Bahama’s. Jim Cay kost je ‘slechts’ 3,2 miljoen dollar en biedt voor die prijs 3,16 hectare aan prachtige stranden en natuur. Het privé-eiland ligt op 33 kilometer van Georgetown Exuma International Airport en is per boot, helikopter en watervliegtuig. Koop je het eiland, dat wordt David Copperfield je nieuwe buurman. De illusionist is namelijk eigenaar van het nabijgelegen eiland Mucha Cay. Meer informatie hier.

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 6

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 4

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop! - 2

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop!

(Bron: https://www.knightfrank.com/properties/residential/for-sale/jim-cay-exuma-cays/rsi171177)

Geen geld voor een eigen eiland, maar zie je een trip naar de Bahama's wel zitten? Check onze vluchten-tool voor goedkope vluchten naar Nassau, en onze hotel-tool voor het boeken van een voordelige accommodatie!

Geld over? Deze 4 eilanden op de Bahama's staan te koop!