Andere

Deze stedentrips zijn ideaal voor de zomer 2016

Een deal van , 10. apr. 2016 10:02

Ahoy Vakantiepiraten,

Je gaat de zomer misschien niet op een langere vakantie, maar een stedentrip staat zeker op de planning! Nu zijn er steden waar je in de zomer absoluut niet wilt komen - Rome is bijvoorbeeld vaak veel te heet in deze periode - en andersom. Want dat sommige bestemmingen juist in de zomer bezocht moeten worden, is vanzelfsprekend. Naar welke stad ga jij een vliegticket boeken?

Barcelona

Een heerlijke stad om te bezoeken in de maanden juni, juli en augustus. Doordat er vaak een windje in Barcelona staat heb je het nooit te warm, terwijl de zon wel volop schijnt. En heb je het even gehad met het struinen door de straatjes om de stad te verkennen? Dan kun je een welverdiende pauze nemen op het strand. Zo voelt die stedentrip toch nog aan als een toffe zonvakantie. Twee vliegen in één klap!

Deze stedentrips zijn ideaal voor de zomer 2016 - 6

Boedapest

Ga je in de zomer naar deze stad, dan kun je niet alleen op avontuur in Boedapest zelf, maar is het mogelijk om meteen Sziget erachteraan te plakken. Dit gave festival is een must do als je in de buurt bent en van muziek en feesten houdt en duurt maar liefst zeven dagen. En wil je weer even de rust opzoeken, dan ga je toch genieten op een van de vele terrasjes in de prachtige stad?


Deze stedentrips zijn ideaal voor de zomer 2016 - 4

Ibiza

Wiehoe, we're going to Ibiza! Hoewel het net voor en na de zomer niet altijd lekker weer is op dit eiland, zit je met de zomermaanden wel gebakken op dit gave eiland. Kies je voor deze bestemming, dan kun je niet alleen de stad ontdekken, maar kun je ook genieten op de mooie stranden. De ideale keus voor degenen die strand en stad willen combineren.


Deze stedentrips zijn ideaal voor de zomer 2016 - 2

Amsterdam

Die had je niet verwacht, hè? Toch is Amsterdam een heerlijke stad om te vertoeven in de zomer. In en rondom deze plek is genoeg te ontdekken en te doen, en is het heerlijk weer, dan ben je binnen no-time op het strand van Zandvoort of Bloemendaal. Klinkt goed, toch?


Deze stedentrips zijn ideaal voor de zomer 2016

Deze stedentrips zijn ideaal voor de zomer 2016