Andere

Check dit: deze droomvilla in Frankrijk heeft een zwembad van 28 meter!

Een deal van , 13. jun. 2020 14:00

Ahoy Piraten,

Wij snappen heel goed dat je niet altijd in een hostel wilt overnachten. Soms heb je gewoon even lekker luxe nodig. Lekker chillen op je eigen dakterras of met je voetjes in je eigen zwembad. Deze geweldige villa zal beslist aan al je eisen voldoen!

Villa on the Rocks is gelegen bij de zee en de wijngaarden van het pittoreske Bandol in Frankrijk. Het hoogtepunt van deze villa is het zwembad van maar liefst 28 meter. Genoeg ruimte dus om lekker rustig je baantjes te trekken! Je kunt het zwembad ook nog eens mooi vanuit je slaapkamer bekijken. De wand is namelijk van glas.

Het design is state-of-the-art en de villa biedt een prachtig uitzicht op de zee en de heuvels. Daarnaast zijn er 4 terrassen en een tuin. En natuurlijk het geweldige 28 meter lange zwembad.

Check dit: deze droomvilla in Frankrijk heeft een zwembad van 28 meter! - 10

Check dit: deze droomvilla in Frankrijk heeft een zwembad van 28 meter! - 8

Check dit: deze droomvilla in Frankrijk heeft een zwembad van 28 meter! - 6

De villa is ontworpen door de bekende Franse architect Rudy Ricciotti, die vele prijzen voor de architectuur heeft ontvangen van het Franse Ministerie van Cultuur.

Check dit: deze droomvilla in Frankrijk heeft een zwembad van 28 meter! - 4

De villa is geschikt voor maximaal 8 volwassenen. Er zijn 2 woonkamers die aan elkaar zijn verbonden, waardoor het ook met kinderen een zeer goede optie is.

Check dit: deze droomvilla in Frankrijk heeft een zwembad van 28 meter! - 2

Check dit: deze droomvilla in Frankrijk heeft een zwembad van 28 meter!

Dus wat is de prijs? Deze accommodatie is zoals je je kunt voorstellen niet echt goedkoop; 'slechts' €1500 per nacht! Maar met hoe meer mensen je de kosten deelt, des te goedkoper ;-)

Check dit: deze droomvilla in Frankrijk heeft een zwembad van 28 meter!