Andere

Deze villa heeft een zwembad van 28 meter!

Een deal van , 9. mei. 2019 10:00

Ahoy Piraten,

Wij snappen heel goed dat je niet altijd in een hostel wilt overnachten. Soms heb je gewoon even lekker luxe nodig. Lekker chillen op je eigen dakterras of met je voetjes in je eigen zwembad. Laten we nu net een geweldige villa voor je gevonden die beslist aan al je eisen zal voldoen.

Het hoogtepunt van deze villa is het zwembad van maar liefst 28 meter. Genoeg ruimte dus om lekker rustig je baantjes te trekken! Je kunt het zwembad ook nog eens mooi vanuit je slaapkamer bekijken. De wand van het zwembad is namelijk van glas.

Villa on the Rocks is gelegen bij de zee en de wijngaarden van het pittoreske Bandol in Frankrijk. De villa is erg groot dus je kunt je vrienden ook mooi uitnodigen. De optimale bezetting is 8 volwassen - en eventueel 4 kinderen.

Deze villa heeft een zwembad van 28 meter!  - 12

Deze villa heeft een zwembad van 28 meter!  - 10

Het design is state-of-the-art en de villa biedt een prachtig uitzicht op de zee en de heuvels. Daarnaast zijn er 4 terrassen en een tuin. En natuurlijk het geweldige 28 meter lange zwembad.

Deze villa heeft een zwembad van 28 meter!  - 8

Deze villa heeft een zwembad van 28 meter!  - 6

De villa is ontworpen door een bekende Franse architect, Rudy Ricciotti, die vele prijzen voor de architectuur heeft ontvangen van het Franse Ministerie van Cultuur.

Deze villa heeft een zwembad van 28 meter!  - 4

De villa is geschikt voor maximaal 8 volwassenen. Er zijn 2 woonkamers die aan elkaar zijn verbonden, waardoor het ook met kinderen een zeer goede optie is.

Deze villa heeft een zwembad van 28 meter!  - 2

Deze villa heeft een zwembad van 28 meter!

Dus wat is de prijs? Deze accommodatie is zoals je je kunt voorstellen niet echt goedkoop; slechts 1900 per nacht! Maar met hoe meer mensen je de kosten deelt, hoe goedkoper ;)

Ook opzoek naar meer reisinspiratie? Neem dan een kijkje in ons Logboek!

Deze villa heeft een zwembad van 28 meter!