Andere

Dit Game of Thrones ijshotel moet je bezocht hebben!

Een deal van , 24. okt. 2019 19:00

Ahoy Piraten,

Er is meer goed nieuws voor de Game of Thrones fans onder ons. Na het geweldige nieuws over een Game of Thrones Escape Room in Dubrovnik, is het nu de tijd om naar de andere kant van Europa te vliegen.

Op ongeveer 200 kilometer boven de Artic Circle vind je een unieke en wondere wereld gemaakt van ijs en sneeuw. Deze wereld is gemaakt van 20 miljoen kilo sneeuw en 350 000 kilo natuurlijk ijs. Samen vormen ze het spectaculaire Lapland Hotel SnowVillage. Een waar ijshotel waar je echt kunt overnachten!

Dit Game of Thrones ijshotel moet je bezocht hebben! - 10

Bron foto: Lapland Hotels Snowvillage

En dan nu het goede nieuws voor onze Game of Thrones fans: het thema van dit jaar wordt Game of Thrones! In samenwerking met HBO Nordics is het hotel omgetoverd tot een waar Game of Thrones ijshotel.

Dit Game of Thrones ijshotel moet je bezocht hebben! - 8

Bron foto: Lapland Hotels Snowvillage

Dit Game of Thrones ijshotel moet je bezocht hebben! - 6

Bron foto: Lapland Hotels Snowvillage

Je kunt nu een gezellige en spannende overnachting maken in Game of Thrones-stijl. Daarnaast kun je ook genieten van heerlijke maaltijden in het eveneens spectaculaire ijs-restaurant of simpelweg genieten van alle ijssculpturen of sneeuw-suites.

Een driegangen diner in het ijs-restaurant kost €69 per persoon en je kunt er enkele zeer lokale lekkernijen proberen. Wat dacht je van een voorgerechtje met wilde paddestoelen, verse zalm of cloudberry. Als hoofdgerecht neem je natuurlijk nog wat Rudolph rendier filet of anders wat Lapland aardappelen. En als toetje kun je een lekkere bluelberry creme brulee nemen. Mocht je tijdens het eten toch koude handjes krijgen van je ijs-glas, geen probleem! Het restaurant heeft een hele lading dikke kleren klaarliggen voor de koukleumen onder ons.

Wil je liever geen Rudolph eten? Dan kun je ook andere activiteiten rondom het hotel doen. Je kunt bijvoorbeeld een masterclass ijssculpturen maken nemen of de husky boerderij bezoeken.

Dit Game of Thrones ijshotel moet je bezocht hebben! - 4

Bron foto: Lapland Hotels Snowvillage

Dit Game of Thrones ijshotel moet je bezocht hebben! - 2

Bron foto: Lapland Hotels Snowvillage

Dit Game of Thrones ijshotel moet je bezocht hebben!

Bron foto: Lapland Hotels Snowvillage

Je vindt het Lapland Hotels Snowvillage in het westelijke gedeelte van Fins Lapland, dichtbij Ylläs en Kittalä. In de nabije omgeving kun je tal van leuke activiteiten doen zoals excursies met sneeuwscooters, huskies of rendieren of een mooie Noorderlicht wandeling maken in de nacht. Daarnaast zijn Rovaniemi, de thuisbasis van de Kerstman, of lopen over de bevroren zee naast Oulu ook aanraders!

Als je graag wilt overnachten in het hotel moet je er snel bijzijn. Het hotel is geopend vanaf 5 december 2019 tot en sluit op 31 december. Het restaurant zal geopend zijn tot 12 april 2020.

Dit Game of Thrones ijshotel moet je bezocht hebben!