Andere

Dit hotel op het prachtige Santorini is echt Hemel op Aarde

Een deal van , 15. jul. 2017 19:11

Ahoy piraten,

We hebben het allemaal wel eens meegemaakt: ineens staan we voor een persoon en zonder enige waarschuwing denk je 'wow', deze persoon is zo uniek, mooi en perfect dat je direct vlinders in je buik krijgt. Liefde op het eerste gezicht is prachtig... maar kun je je voorstellen dat dit je gebeurt met een hotel!?

Dat is toch echt mogelijk en dit juweeltje op het Griekse droomeiland Santorini het bewijs.

Hemel op aarde

De naam van deze parel is Katikies. Dit adembenemende hotel mag niet alleen trots zijn op haar 5 sterren, maar is ook een lid van het elitaire Leading Hotels of the World. Op dit hemelse plekje komen traditionele Griekse stijl en een klassiek-elegant interieur bij elkaar en vormen een oase van pure luxe op de kliffen van Oia. De kamers zijn schitterend wit en hebben naast de 'gebruikelijke' faciliteiten, zoals een TV en mini-bar, ook een eigen terras met een prachtig panoramisch uitzicht.

Dit hotel op het prachtige Santorini is echt Hemel op Aarde - 10

Dit hotel op het prachtige Santorini is echt Hemel op Aarde - 8

Het WOW gevoel

Maar het echte hoogtepunt zijn niet de kamers en zelfs niet het heerlijke Amerikaanse ontbijt 's ochtends waar je kunt genieten met een glas champagne in de Griekse zon, maar de prachtige infinity pool. Liggend op een ligstoel geeft het heldere water van het zwembad en de diepblauwe Egeïsche zee een illusie van oneindigheid met een adembenemend uitzicht op de krater. Iets wat je niet vaak zult ervaren!

Dit hotel op het prachtige Santorini is echt Hemel op Aarde - 6

"Dat klinkt super, maar zal ook wel iets kosten..."

We zullen wel toegeven, deze ervaring is geen koopje. De prijzen liggen rond de €350 in mei per persoon per nacht (dus €700 per 2-persoonskamer). Dit is voor een standaard kamer; als je wilt genieten van pure luxe in een schitterende suite, kun je een grote rekening verwachten. In het hoogseizoen lopen de prijzen tot duizelingwekkende hoogtes op. Dit is waarschijnlijk de reden waarom dit luxe hotel vooral voor huwelijksreizen zo populair is. Want waarom zou je naar de andere kant van de wereld gaan als je ook naar een minstens zo exclusieve bestemming kunt gaan in een paar uurtjes vliegen?

Dit hotel op het prachtige Santorini is echt Hemel op Aarde - 4


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Dit hotel op het prachtige Santorini is echt Hemel op Aarde - 2

Dit hotel op het prachtige Santorini is echt Hemel op Aarde


Dit hotel op het prachtige Santorini is echt Hemel op Aarde