Andere

Dit park in Zuid-Korea staat vol met penissen

Een deal van , 9. mrt. 2018 18:09

Heb jij ook een grote wens om naar Zuid-Korea te gaan? En loop jij hard van stapel als je al die verhalen hoort over de bizarre dingen die je daar kunt zien? Dan zou het echt heel lullig zijn als je dit park mist!


Het Heashindang Park in Zuid-Korea staat onofficieel ook wel bekend als het "Penis Park" en is prachtig gelegen in Sinnam, Zuid-Korea.

Het park is gemaakt ter ere van een verdronken maagd die op een rots was verlaten door een visser.

A post shared by Geraldine Scott (@gerald_ine) on


Volgens de legende joeg haar sensuele geest vissen weg, dat er voor zorgde dat de dorpelingen geen vis meer konden vangen. Om haar tevreden te houden, spoten vissers hun sperma in de zee, dat wonder boven wonder de vissen terugbracht.

Om dit te vieren staan er nu een variatie van penisbeelden die tot op de dag van vandaag bewonderd kunnen worden. Daar kun je dus lang van genieten!

Dit park in Zuid-Korea staat vol met penissen  - 4Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Dit park in Zuid-Korea staat vol met penissen  - 2

Dit park in Zuid-Korea staat vol met penissen

Dit park in Zuid-Korea staat vol met penissen