Andere

Slapen als een zeerover: huur je eigen piratenschip via AirBnb!

Een deal van , 15. mei. 2020 16:00

Ahoy Piraat!

Altijd al een keertje willen slapen als een echte zeerover? Stap aan boord van de Marina, een 20 meter lang en 14 meter breed piratenschip dat je via AirBnB kunt boeken!

Het schip ligt aangemeerd aan de kade van de Mississippi, een van de langste rivieren in Noord-Amerika. Het ligt op slechts een paar autominuten van vliegveld Minneapolis St Paul, wat betekent dat je er vanaf Amsterdam zo bent (8 uur vliegtijd). Nu alleen nog wachten tot we weer veilig kunnen reizen!

Slapen als een zeerover: huur je eigen piratenschip via AirBnb! - 2

De Marina heeft twee slaapkamers en biedt plaats aan vier gasten. Het schip is van alle gemakken voorzien: zo zijn er twee badkamers, een volledige keuken, open haard, tv (met dvd-speler, hoe nostalgisch!) en - zoals het een goed piratenschip betaamt - WiFi! Ook aan feestverlichting en een ijsmachine is gedacht.

Slapen als een zeerover: huur je eigen piratenschip via AirBnb!

Je kunt de Marina huren vanaf 300 dollar per nacht, omgerekend ongeveer 271 euro. Mocht je een uitgebreider piratenfeest willen vieren, dan kan dat tegen een meerprijs van 300 dollar. Interesse? Check de pagina op AirBnB en boek je verblijf!

Slapen als een zeerover: huur je eigen piratenschip via AirBnb!