Andere

Dit privé-eiland in Kroatië is omgetoverd tot Airsoft-warzone

Een deal van , 11. mei. 2020 18:00

Ahoy Piraten,

Kroatië kennen we allemaal wel van de mooie campings aan het strand en het lekkere weer. Door de mooie eilanden en de overige natuur heeft deze locatie het zelfs tot een van de populairdere Game of Thrones bestemmingen geschopt. Voor wie iets meer adrenaline zoekt in Kroatië hebben we een hele vette oplossing gevonden!

Dit privé-eiland in Kroatië is omgetoverd tot Airsoft-warzone - 2

In het Zuiden van Kroatië vind je het privé-eiland van Mrcara dat helemaal omgetoverd is tot een echte airsoft-warzone. Voor wie niet bekend is met deze sport: airsoft is een simulatiespel van het leger waarin een echte omgeving wordt nagebootst waarin twee teams het tegen elkaar opnemen. In plaats van echte kogels wordt er gewerkt met kleine milieuvriendelijke balletjes van 6mm. Wachttorens, betonnen bunkers, ondergrondse tunnels, loopgraven met prikkeldraad, uitkijkpunten voor snipers, … Alles is aanwezig om er een echte uitdaging van te maken.

Dit privé-eiland in Kroatië is omgetoverd tot Airsoft-warzone

Wil je dit graag met je vrienden boeken tijdens je vakantie in Kroatië? Neem dan eens contact op met Adriatic Airsoft. Zo wordt je vakantie in Kroatië opeens heel spannend! Check de video hieronder hoe het eruit ziet!

Dit privé-eiland in Kroatië is omgetoverd tot Airsoft-warzone