Andere

Dit zijn de 5 leukste reisfilms die je gezien moet hebben!

Een deal van , 11. apr. 2020 12:00

Ahoy Piraten!

Word je ook helemaal gek van al het thuis zitten en komen de muren al op je af? No worries. Je hoeft namelijk de deur niet uit om een prachtige reis te maken. Bali, Italië, India, Canada en nog veel meer landen kun je met een paar simpele klikken zo op je beeldscherm krijgen. Blijf dromen, doe inspiratie op voor je volgende tripjes en ga op reis met deze 5 leukste reisfilms!

1. Seven years in Tibet

Laat je meenemen door Brad Pitt naar het prachtige Tibet. Breng een bezoekje aan de Dalai Lama en geniet van de prachtige natuur én cultuur in deze indrukwekkende film. Handig: je krijgt er ook meteen een geschiedenislesje bij. De film gaat over een Oostenrijkse bergbeklimmer die bevriend wordt met de Dalai Lama ten tijde van China’s overname in Tibet.


2. Eat Pray Love

Een film speciaal voor de vrouwen. Hoewel mannen hem misschien ook wel kunnen appreciëren. Julia Roberts neemt je aan de hand en laat je de prachtige culturen zien van Italië, India en Bali. Leer de kunst van eten, de magie van bidden en wordt uiteindelijk verliefd op Bali. De film gaat over een moderne vrouw die na haar scheiding uit haar comfort-zone stapt om de wereld rond te reizen en nieuwe dingen te leren, in de hoop om op die manier zichzelf weer te vinden.


3. Wild

Vertrek met Reese Witherspoon aan je zijde en maak je klaar voor een prachtige tocht door de wildernis. Het is een lange tocht van 1000 miles langs de Pacific Crest Trail in Amerika, maar geloof me. Het is het helemaal waard! De film gaat over een vrouw die alle hoop verliest na een paar schokkende gebeurtenissen. Ze besluit zonder enige ervaring te hiken langs de Pacific Crest Trail, wat vele avonturen met zich meebrengt.


4. The secret life of Walter Mitty

Ontsnap samen met Ben Stiller aan de dagelijkse sleur en reis naar IJsland, Canada en de Verenigde Staten. In deze film is het vooral de natuur waar het om draait. Prachtige vergezichten en geweldig mooie beelden van deze drie landen schieten aan je voorbij. De film gaat over een man die een avontuurlijke tocht maakt om zijn baan te kunnen redden. Een geweldige film voor de dagdromers onder ons.


5. Tracks

Laat alles achter en vertrek samen met Mia Wasikowska, 4 kamelen en een hond naar het prachtige Australië. De film gaat over een jonge vrouw die alles achterlaat en begint aan een tocht door de woestijn van West-Australië. Het enige wat ze met zich meeneemt zijn haar dieren. Heel indrukwekkend!

Ben jij opzoek naar inspiratie, tips tegen de verveling of gewoon entertainment? Klik hier voor een eindeloze dosis vermaak!

Dit zijn de 5 leukste reisfilms die je gezien moet hebben!