Andere

Dit zijn de vetste steden om uit te gaan!

Een deal van , 19. apr. 2020 12:00

Ahoy Piraten!

Kan jij niet wachten om weer de kroeg in te duiken, dansen tot de zon opkomt en drinken tot je de corona crisis helemaal bent vergeten? Goed nieuws! Wij hebben de beste steden om uit te gaan voor jou op een rijtje gezet.

Natuurlijk is af en toe een pilsje drinken in het dorp of die stamkroeg bezoeken in de stad hartstikke leuk, maar er zijn nog zoveel meer opties! Soms willen we ook op uitgaansgebied onze horizon verbreden. Het nachtleven ontdekken op een andere plek, vreemde biertjes drinken en van plaatselijke wijntjes sippen. Of gewoon vreemde danspasjes leren met een alcohol vrij drankje in de hand. Maak je geen zorgen, met deze 5 bestemmingen komt dat uitgaan wel goed. Dit zijn de vetste steden voor het nachtleven.

Dublin

Het is misschien niet de beste plek voor een heerlijke zonvakantie, maar man o man wat kun je in Dublin heerlijk uitgaan! Genoeg Engelse pubs om te bezoeken, de pullen bier zijn er gigantisch en in iedere kroeg is er wel iets te doen. Enne, je moet zeker een bezoekje brengen aan Brazed Head, de oudste pub van Ierland. Hij opende in 1198 al zijn deuren. Dat noemen we pas volhardend zijn!

Dit zijn de vetste steden om uit te gaan! - 8

Ibiza

Ibiza is niet alleen perfect voor een fijne zonvakantie, maar ook ideaal om los te gaan in de nacht. Je kunt niet alleen los gaan in de nachtclubs (die als paddenstoelen uit de grond schieten) maar ook dansen op de vetste feestjes op de muziek van de nog vettere dj’s. Heb je het niet zo op uitgaan, dan kun je ook lekker drankjes drinken in lounges of misschien wel een dakterras. Vervelen zal je je in ieder geval niet doen. En slapen ook niet, trouwens.

Dit zijn de vetste steden om uit te gaan! - 6

Las Vegas

Wil je echt helemaal los gaan met je vrienden (of vriendinnen), dan mag je Las Vegas zeker niet missen. Het is er niet alleen bekend vanwege de casino’s, maar ook vanwege het vette uitgaansleven. Houd je portemonnee alleen wel in de gaten, want voor je het weet is ‘ie leeg. Het is er namelijk behoorlijk duur.

Dit zijn de vetste steden om uit te gaan! - 4

Praag

Minder duur is het in Praag, en dat is ook één van de redenen waarom het nachtleven er zo gaaf is. Voor een drankje betaal je weinig, clubs zijn er genoeg en het is er altijd gezellig. Wat ze er vooral drinken? Absinth wordt er veel gedronken, maar pas er mee op. Want er zit nogal veel procent in. Enne, een leuke tijd hebben kan natuurlijk ook zonder een sterk drankje.

Dit zijn de vetste steden om uit te gaan! - 2

Bangkok

Oké, je gaat er niet 1-2-3 heen, tenzij je een super aanbieding vindt natuurlijk. Maar heb je de kans om er een paar avondjes te zijn, dan moet je zeker even de stad in. Het stikt er van de gezellige barretjes en clubs. En er is altijd wel wat te beleven. Echt gezellig is het op Khoa San Road, de backpackpersstraat van de stad.

Dit zijn de vetste steden om uit te gaan!

Dit zijn de vetste steden om uit te gaan!