Andere

Droombaan! Cocktails shaken op een drijvende bar in Jamaica

Een deal van , 30. mei. 2019 10:00

Ahoy Piraten,

Lekker dansen op de beats van Bob Marley, uitzicht op blauwe wateren en ondertussen een lekkere cocktail maken? Het klinkt als een mooie droom, maar het kan realiteit worden! Een drijvende bar in Jamaica is op zoek naar een barman en misschien is dit de perfecte job voor jou!


Dit is Floyd's Pelican Bar - de toekomstige werkplek van de barman. De plaats staat bekend als een van de meest unieke locaties genoemd en dat verbaast ons niet - het is gelegen in de wateren van de Caribische Zee en serveert fantastische drankjes. Gasten varen van ver om hier te genieten van een leuke tijd. Barman zijn op zo'n plek valt eigenlijk niet eens werken te noemen!

Momenteel is de bar op zoek naar een barman die de taken van de café-eigenaar, Floyd, voor een week zal overnemen en de gasten dus zal verzorgen. De eigenaar beheert de bar al 18 jaar en hij heeft wat rust nodig. Het reisbureau van The Virgin Holidays betaalt de nieuwe barman en Floyd kan op vakantie. Het kantoor zorgt voor vliegtickets en accommodatie voor zeven nachten. De barman kan drankjes serveren in de geweldige bar waar Instagram dol op is.

Wat zijn de vereisten voor deze functie? Bereidheid om hard te werken, openheid, goede muzieksmaak en multitasking. Je praat namelijk met je klanten, speelt de DJ en voedt de pelikanen! U kunt hier aanvragen indienen.Droombaan! Cocktails shaken op een drijvende bar in Jamaica