Andere

Droombaan: Drink de hele dag wijn en verdien $10.000

Een deal van , 21. mei. 2019 14:00

Ahoy Piraten,

Eindelijk een baan die je op het lijf geschreven is! Je grootste talent komt eindelijk van pas: wijn drinken!

Droombaan: Drink de hele dag wijn en verdien $10.000 - 2

Je hebt het goed gehoord. Het drinken van wijntjes kan je volgende baan worden. Je mag ook nog eens gratis op luxe-vakantie in Zuid-Frankrijk als onderdeel van je nieuwe baan.

Wat houdt de baan precies in? Het bedrijf Rosé All Day (bonuspunten voor degene die deze naam heeft bedacht) is op zoek naar een persoon die graag hun naamsbekendheid wilt vergroten. Door middel van het nemen en publiceren van goede foto's waarop je wijn aan het drinken bent hoopt het bedrijf andere mensen te stimuleren hetzelfde te doen. Ze bieden je ook nog eens een salaris van $10.000 aan en je mag château van het bedrijf in Languedoc bezoeken.

Droombaan: Drink de hele dag wijn en verdien $10.000

Hoe solliciteer je? Het process is heel simpel. Volg het bedrijf op Instagram en start vanaf 8 juni met het taggen van Rosé All Day in je wijnfoto's. De deadline hiervoor is 2 september. Hierna selecteert het bedrijf 5 winnaars die vervolgens nog een laatste Instagram moeten maken voordat de jury haar uiteindelijke winnaar kiest. Voor deelname dien je 21 jaar of ouder te zijn.

Droombaan: Drink de hele dag wijn en verdien $10.000