Andere

Droombaan: ontdek de Griekse eilanden, verblijf in luxe hotels en neem Instagram foto's. Allemaal gratis!

Een deal van , 3. okt. 2019 10:00

Ahoy Piraten,

We hebben een nieuwe droombaan voor je gevonden! Het is een erg zware baan, maar we denken dat jullie het wel aankunnen.

Een reisbureau is namelijk op zoek naar iemand die tijdens de zomer van 2020 graag in luxe hotels in Griekenland wilt verblijven. Je maakt daar foto's voor de Instagram van het bedrijf op een smartphone (die wordt uiteraard voor je geregeld). Dat moet nog net lukken!

Het beste van alles is nog wel het feit dat je iemand mee mag nemen tijdens je reis. Je krijgt uiteraard ook betaald voor al je zware activiteiten. Je mag zowaar £500 op je rekening bijschrijven.

Het hele idee van deze zomerbaan is dat je al het pracht van de Griekse eilanden gaat vastleggen, van de blauw met witte huisjes tot de infinity pools van je hotel. Dit doe je namens het bedrijf Unforgettable Greece.


Je zomerbaan neemt je mee naar plaatsen zoals Athene, Mykonos, Santorini en Kreta. Het schitterende programma bevat onder andere de volgende punten: een privé tour naar de Acropolis, een jeep safari langs de mooiste stranden van Mykonos, een zeiltocht tijdens de zonsondergang op Santorini en kooklessen op Kreta.


Als je denkt dat je deze baan wel aankunt dan kun je solliciteren door je mooiste reisfoto op Instagram te uploaden en hierin @unforgettablegreece te taggen en de hashtag #UnforgettableInstagrammer te gebruiken. Natuurlijk is het handig om je profiel hierbij openbaar te hebben staan.

Je kunt tot 15 november 23:59 meedoen met de actie. Je dient 18 jaar en ouder te zijn en het maakt niet uit in welk land je woont. Alle verdere info kan gevonden worden op de website unforgettablegreece.com.


Droombaan: ontdek de Griekse eilanden, verblijf in luxe hotels en neem Instagram foto's. Allemaal gratis!