Andere

DROOMBAAN! Krijg betaald voor de onvergetelijke 17-daagse trektocht naar het Mount Everest Base Camp!

Een deal van , 13. feb. 2021 16:00

Ahoy Piraten!

Ben jij avontuurlijk ingesteld, ben je handig met filmpjes maken en staat de Mount Everest op je bucketlist? Dan is dit jouw absolute droombaan!!

GoKo Travels is op zoek naar een reiziger voor een 17-daagse trektocht naar het beroemde Everest Base Camp in Nepal. De gelukkige persoon die mee mag op reis is verantwoordelijk voor het delen van video's en het creëren van reisverhalen over zijn/haar ervaringen.

DROOMBAAN! Krijg betaald  voor de onvergetelijke 17-daagse trektocht naar het Mount Everest Base Camp! - 6

De betaling is een lachtertje (£150), maar je mag wel mee op deze 17-daagse tocht zonder ook maar een cent uit te geven. De reis gaat door Sherpa-dorpen, langs prachtige kloosters en over adembenemende hangbruggen, totdat je het basiskamp van de hoogste berg ter wereld bereikt.

DROOMBAAN! Krijg betaald  voor de onvergetelijke 17-daagse trektocht naar het Mount Everest Base Camp! - 4

Uiteraard moet je wel wat doen voor deze gratis trektocht. De gekozen avonturier zal video's van de trektocht moeten maken om de site en social media van GoKo Travels te promoten. No worries, je hoeft geen professional te zijn om je op te geven, je moet vooral passie en vindingrijkheid hebben!

De expeditie heeft nog geen vaste datum, aangezien het bureau eerst moet wachten op de opheffing van reisbeperkingen. Maar je kan je nu aanmelden om kans te maken op deze droombaan. Het goede nieuws is dat de aanmelding open is voor inwoners van elk land van 18 jaar of ouder. Op deze pagina vind je alle voorwaarden.

Een klein advies: wacht niet te lang, je hebt nog tot 3 maart 2021 om je sollicitatie in te sturen.

Let op: alle elementen van de 17-daagse trektocht zijn volledig gratis, maar retourvluchten naar Nepal zijn voor jouw rekening.

Geef je op!

DROOMBAAN! Krijg betaald  voor de onvergetelijke 17-daagse trektocht naar het Mount Everest Base Camp! - 2

DROOMBAAN! Krijg betaald  voor de onvergetelijke 17-daagse trektocht naar het Mount Everest Base Camp!

DROOMBAAN! Krijg betaald voor de onvergetelijke 17-daagse trektocht naar het Mount Everest Base Camp!