Andere

HA BIER! Verdien gewoon geld met het drinken van bier!

Een deal van , 29. sep. 2020 19:02

Ahoy Piraat!

HA BIER! Gewoon geld krijgen om bier te mogen drinken, dat noemen we nou een win-win situatie! Het kan allemaal bij een onderzoek aan de Rijksuniversiteit in Groningen! Bier en onderzoeken zijn twee woorden die heerlijk samengaan. Wij bestellen alvast de eerste ronde!

Marije aan het Rot, onderzoekster en docente bij de afdeling Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen, gaat uitzoeken of je daadwerkelijk socialer wordt van bier drinken. Wij weten in ieder geval dat het naar een paar drankjes wat gezelliger wordt, maar is dat inderdaad het geval? Ze ontving voor haar onderzoek 5.000 euro van het Kennisinstituut Bier.

Op de vraag die werd gesteld waar ze het geld aan ging uitgeven antwoordde ze: ''aan bier!''. Maar helaas vloeit slechts een deel naar onze goedgele vrienden (ongeveer 10% van het totaalbedrag). Een groot deel zal gaan naar de deelnemersvergoeding, waardoor jij dus ook gewoon geld krijgt om je social skills te showen door middel van deze alcoholische versnapering!

Ze zoekt daarom 100 mannen en vrouwen die volgend jaar zich inzetten voor een bijzonder onderzoek. Dit is in het verleden al eens uitgezocht voor sterke drank, maar de vraag of beer je socialer maakt is nog niet eerder onderzocht (of men is het vergeten). Alle informatie over dit dorstige onderzoek vind je hier.

HA BIER! Verdien gewoon geld met het drinken van bier!