Andere

Droombaan voor kerstliefhebbers: bekijk 25 kerstfilms in 25 dagen en verdien $2500

Een deal van , 30. nov. 2020 19:59

Ahoy Piraat!

Ben jij altijd fan geweest van de kerst en heb je minstens 15 adventskalenders in huis? Het is aftellen geblazen tot en met de kerstdagen! Ondanks dit zware jaar is het ook een moment om even heerlijk samen te dineren en bij te komen. Het is een tijd van gourmetstellen, kerstbomen en KERSTFILMS!

Betere tijden komen er aan en laten we nu ook weer ontzettend zin hebben om te reizen. Maar dat ter zijde, want aftellen tot de kerstdagen en echt geld verdienen kan nu met deze droombaan. Het is niet meer en niet minder dan dat!

Je krijgt met dit baantje wel veel vrijheid, want je bepaalt zelf wanneer jij keihard werkt. Misschien heb je nog een leuke kersttrui die jij kunt aandoen als werkkleding. Pak een warme kop chocolademelk en ga lekker aan de bak! Nog meer vrijheid in de keuze van welke films je kunt zien. Jij krijgt toegang tot vele streaming diensten zodat de toegang tot alle kerstfilms wordt geopend! In totaal heb je de keuze uit 7 streaming diensten waaronder de welbekende Netflix en Amazon Prime. Dat is niet alleen maar voor de kerstperiode, maar jij krijgt gewoon een jaarabonnement op al deze streaming services.

Dat is ook nog niet alles, want jij krijgt hiervoor ook nog eens $2500 om de kerstdagen door te komen. Misschien kan je daarna geen kerst meer zien, maar jij hebt wel een mooi bedrag om een heerlijk reisje te boeken!

Wat moet je hiervoor doen?

Nou er zijn een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Je moet dus 25 kerstfilms kijken in 25 dagen. Het is dus een bijzonder baantje om wat extra te verdienen. Bovendien moet je een scherm hebben waarop je deze streaming diensten kunt bekijken. Dat moet niet al te moeilijk zijn in het digitale tijdperk. Daarnaast zijn er nog twee voorwaarden: je moet in aanmerking komen om in de Verenigde Staten te willen werken en ouder zijn dan 18 jaar.

Vergeet je vooral niet snel aan te melden, want de deadline is 4 december 23.59 (MT), dus dat is 05 december 07.59 uur Nederlandse tijd!

Je kunt je hier aanmelden

Laat het aftellen tot de kerstdagen beginnen!

Droombaan voor kerstliefhebbers: bekijk 25 kerstfilms in 25 dagen en verdien $2500