Andere

Droombaan! Word "Luxe Huizen Tester" en ontvang €2300 per review

Een deal van , 8. nov. 2019 13:00

Ahoy Piraten,

Wie droomt er nu niet van een luxe leventje? Wanneer de Kim Kardashians, Justin Biebers en Madonnas van deze wereld foto's maken van hun luxe huizen op Instagram en hun panoramisch uitzicht, exclusief designmeubilair, groot zwembad en tuinlandschappen aan je showen voelt het natuurlijk een beetje deprimerend als je in je eenpersoonskamer zit. Maar wat nou als je je een keer in een rijk leventje kunt wanen? ...

Goed nieuws! We hebben een geweldige vacature voor je gevonden. Het platform HushHush is namelijk op zoek naar een "Luxe Huizen Tester" die verschillende accommodaties gaat testen over de hele wereld. Voel jij je aangesproken? Vergeet dan vooral niet te solliciteren voor deze baan. Tijdens je baan hoef je eigenlijk alleen een beoordeling te schrijven van 800 woorden. Hiervoor krijg je £2000 per review, omgerekend iets meer dan €2300, of €2.88 per woord. (Dat willen wij ook wel verdienen!)

Droombaan! Word "Luxe Huizen Tester" en ontvang €2300 per review - 2

Enkele van de luxe huizen die je mag testen zijn een luxe Chateau aan de Franse Riviera, een Spaanse villa met 25 slaapkamers, een huis aan de oceaan in Florida's exclusieve Ocean Reef Club en een supergroot mansion in de Pacific Heights in San Francisco.

De gekozen kandidaten moeten uiteraard bereid zijn om te reizen en in staat zijn om een gedetailleerd rapport te schrijven over de locatie, toegankelijkheid, stijl en comfort van het huis. In totaal is HushHush op zoek naar 5 tot 10 testers, die elk 10 tot 15 accommodaties per jaar bezoeken.

Droombaan! Word "Luxe Huizen Tester" en ontvang €2300 per review

Dus... wat moet je precies doen om in aanmerking te komen? Je vult simpelweg de stappen op deze website in. Wat je ook nodig hebt is een geldig paspoort, geen criminele achtergrond en je moet in staat zijn een foutloze review te schrijven. Easy peasy!

Droombaan! Word "Luxe Huizen Tester" en ontvang €2300 per review