Andere

F*** and Travel - Dit Italiaans koppel heeft een leuke manier gevonden om hun reizen te bekostigen

Een deal van , 29. apr. 2019 20:00

Ahoy Piraten,

Dat veel influencers op Instagram hun brood verdienen met reisfoto's en video's is natuurlijk niks nieuws voor jullie. Reisjes naar Australië, de Malediven of Mexico worden allemaal door externe partijen betaald in ruil voor een leuke vermelding in een Story. Dit is echter alleen weggelegd voor de mensen met meer dan 100K volgers en het is dan ook moeilijk om hiertussen te geraken.

Een koppel uit Italië heeft echter een innovatieve manier gevonden. In plaats van "Work and Travel" doen ze aan "F*** and Travel". Ze naaktworstelen zich een weg door de wereld, filmen zichzelf en verkopen de foto's en video's om hun reis te financieren.


Hoewel de jonge Italianen Paolo en Kim in hetzelfde bedrijf in Zuid-Amerika werkten, ontmoetten ze elkaar niet tijdens werktijden. Een gezamenlijke vriend nodigde beiden uit en dit uitje eindigde in een trio. Zo werden ze verliefd op elkaar. Een romantisch verhaal dat u uw kleinkinderen zeker eens zult vertellen bij de open haard.
Dat de twee Italianen, Kim en Paolo, al snel op dezelfde golflengte zaten was al snel duidelijk. Ze hielden niet alleen allebei van swingen, maar ook van reizen. Omdat ze sowieso altijd hun 18+-avonturen hebben gefilmd, kwamen ze op het idee om hun financieringsmethode een boost te geven.
Het aantrekkelijke stel begon sexy foto's en video's te maken terwijl ze op reis waren en verkocht ze op internet bij My Sweet Apple. Hoe meer expliciet de foto's en films, hoe duurder het materiaal wordt. Zo konden Paolo en Kim het zich veroorloven om naar Spanje te reizen, inclusief de Canarische eilanden, Frankrijk, Polen, Roemenië, Griekenland, Montenegro en Argentinië.


De vieze foto's leverden de twee tortelduifjes reeds al 53.000 volgers op Instagram op. Helaas werd hun My Sweet Apple-account onlangs opgeschort. Ze hebben nu echter een nieuw Instagram-account, dat een beetje minder expliciet is, maar wel stijlvoller.
De arbeid die ze leveren tijdens hun reizen is natuurlijk erg zwaar, maar gelukkig vinden ze het zelf wel ontspannend. Het wordt alleen maar stressvol als de politie erbij komt. Dat is wat hen overkwam toen ze de video "Rollerskating and Sucking on the Highway" in Italië filmden. Tijdens deze activiteit, in het midden van de snelweg, tikte de politie hun op de schouders. Een boete van €80 volgde, maar deze was natuurlijk weer snel terugverdiend.
Hoe zit het met vrienden en familie? In het begin probeerde het paar hun activiteiten geheim te houden voor hun geliefden, maar met toenemende bekendheid was dat uiteindelijk onmogelijk. Op een dag ontving Kim een bericht van haar beste vriendin, die had gehoord van haar buitengewone hobby. In het begin waren de twee echt geschokt en wisten ze niet hoe ze moesten reageren.

In de tussentijd is het echter heel gemakkelijk voor hen, omdat ze allebei overtuigd zijn van hun ambitie. Ondertussen hebben zowel Kim als Paolo hun vorige banen opgegeven en zijn ze volledig gericht op hun creatieve reisvideo's. Om jezelf de wereld rond te lebberen en betaald hiervoor krijgen is niet de meest onaangename baan die je kunt hebben.


F*** and Travel - Dit Italiaans koppel heeft een leuke manier gevonden om hun reizen te bekostigen