Andere

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme!

Een deal van , 25. mei. 2020 18:00

Ahoy Piraten!

EINDELIJK goed nieuws! De afgelopen tijd was een periode vol onzekerheid, eindeloos geduld en zonder echte vakantieplannen. Gelukkig worden er langzamerhand weer stappen gezet om grenzen te heropenen en het toerisme weer op te starten.

Vandaag gaan we het hebben over Spanje, een van onze favoriete vakantielanden! Spanje heeft namelijk aangekondigd de grenzen vanaf 1 juli weer te openen voor buitenlandse toeristen. De vele discussies en de aanstaande heropening van populaire toeristische bestemmingen zoals Italië, Griekenland en buurland Portugal hebben ervoor gezorgd dat ook Spanje onder druk kwam te staan om een beslissing te nemen over het openen van de grenzen.

De Spaanse premier Sánchez gaf afgelopen zaterdag een persconferentie waarin hij het toeristenseizoen voor deze zomer aankondigt. Hij noemt 1 juli als de dag waarop toeristen weer welkom zijn en vraagt daarom alle partijen in de toerisme om onmiddellijk hard aan de slag te gaan om dit op een veilige manier te kunnen doen.

Spanje ontvangt jaarlijks ongeveer 80 miljoen toeristen uit het buitenland, en daarom moeten er de nodige inspanningen worden geleverd om de veiligheid van zowel toeristen als de lokale Spaanse bevolking op de meest bezochte plaatsen te waarborgen. Volgens de premier zijn ecologische duurzaamheid en gezondheid op dit moment de twee belangrijkste referentiepunten voor het Spaanse toerisme.

Ook hoeven toeristen die vanaf 1 juli het land binnen komen niet meer in quarantaine (wat voorheen wel zo was). Binnenkort wordt er meer bekend gemaakt over de maatregelen voor de veiligheid en de nieuwe regels voor de badplaatsen en de drukbezochte toeristenattracties.

Wij van VakantiePiraten zullen voorlopig vooral najaar pakketten blijven aanbieden, maar wanneer de daadwerkelijke maatregelen bekend worden gemaakt, gaan we natuurlijk snel weer last-minute aanbiedingen voor jullie uitzoeken!

Alle Spanje deals!

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme! - 14

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme! - 12

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme! - 10

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme! - 8

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme! - 6

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme! - 4

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme! - 2

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme!

Eindelijk weer goed nieuws! Spanje heropent vanaf juli de grenzen voor toerisme!