Andere

Gratis je vlucht omboeken met easyJet en Ryanair

Een deal van , 14. mrt. 2020 9:45

Ahoy Piraat!

Door de onzekere tijden zitten veel mensen vol met talrijke vragen. Kan je nog op reis? Of kun je nog wel een reis boeken? Het zijn vragen die niet makkelijk kan worden opgelost, al proberen easyJet en Ryanair je te helpen.

Op dit moment hebben beide low cost vliegmaatschappijen aangekondigd dat alle aankomende vluchten die je boekt of geboekt hebt met één van deze vliegmaatschappijen, zonder extra kosten omgeboekt kunnen worden naar een andere tijdstip. Zo kun je toch alvast een reisje plannen en eventueel op een ander moment vliegen indien de situatie op je bestemming nog te onzeker is.

Dit houdt in dat de omboekingskosten komen te vervallen. Normaal kost dit bij easyJet €27 per enkele vlucht en bij Ryanair zelfs minimaal €35 per vlucht. Indien de prijs van je vlucht is gestegen, betaal je nog wel het verschil van de vluchtprijs. Gelukkig zijn er met deze vliegmaatschappijen talrijke bestemmingen waar je goedkoop naartoe kunt vliegen.

Gratis je vlucht omboeken met easyJet en Ryanair

Indien je een vlucht van easyJet wilt omboeken, raden we je aan dit online te doen. Via de callcenter van easyJet wordt er een extra bedrag in rekening gebracht voor het afhandelen van je omboeking. Op dit moment geldt nog geen einddatum waarop je jouw vlucht gratis kunt omboeken.

Bij Ryanair is het gebruikelijk dat dit online wordt gedaan. Gratis je vlucht omboeken bij Ryanair kan in ieder geval tot en met 31 maart.

Indien je op dit moment een vlucht hebt met Ryanair of easyJet en je wilt je vakantie verplaatsen, dan is het ontzettend handig. Ook biedt het alvast een gerust gevoel om vluchten te boeken, terwijl je weet dat je ze nog gratis kunt omboeken naar een latere tijdstip.

Gratis je vlucht omboeken met easyJet en Ryanair