Andere

Groot of klein - bij dit Penisfestival maakt het niet uit!

Een deal van , 30. mrt. 2018 19:01

Konichiwa Piraten,

We gaan op reis! Dit keer naar Japan, want op de eerste zondag in april wordt daar heel hard feest gevierd! We vieren de komst van de lente en, misschien nog wel interessanter, eren het mannelijke geslachtsorgaan! 'Kanamara Matsuri' staat al sinds 1977 jaarlijks op de agenda en betekent letterlijk 'het festival van de ijzeren penis'. Klinkt als een natte droom, nietwaar?

De festiviteiten vinden plaats in de stad Kawasaki, bij het Kanayama heiligdom. Vroeger was de toeristenstroom wat anders, toen waren het voornamelijk prostituees die beschermd wilde worden tegen geslachtsziekten. Nu is het op de eerste zondag van april één groot feest!

Het programma draait voornamelijk om de parade waar er tempels rondgedragen worden. Tempels die verschillende penissen beschermen, een houten penis, een ijzeren penis en een grote roze penis: voor ieder wat wils!

Eén ding kun je zeker van zijn: om de penis kun je niet heen tijdens dit festival. Niet alleen tijdens de parade, maar overal waar je kijkt zul je de penis zien terug komen in allerlei vormen en maten: snoepgoed, decoratie en penisvormige groenten. Zelfs de niet-vleeseter komt hier aan zijn trekken!

Niet alleen plezier staat centraal bij Kanamara Matsuri, het penisfestival wordt ook gebruikt om geld in te zamelen voor de strijd tegen aids. Meer dan genoeg redenen om volgend jaar af te reizen naar dit bijzondere evenement!

Zoek een vlucht naar Japan

Groot of klein - bij dit Penisfestival maakt het niet uit!