Andere

Harry Potter-fans opgelet: dineren in Zweinstein tijdens Halloween!

Een deal van , 2. aug. 2019 10:00

Ahoy Harry Potter-fans!

Altijd al een kijkje achter de poorten van Zweinstein willen nemen? Staat dineren in de Grote Zaal ook op je bucketlist? Grijp tijdens Halloween je kans en ontdek 's werelds beroemdste toverschool tijdens de After Dark tour van Warner Bross Studio Londen!

Hoewel de kaartjes allerminst goedkoop zijn (omgerekend 263 euro), mogen echte fans deze tour natuurlijk niet missen. Zo neem je plaats aan een van de iconische lange tafels waar Harry en zijn vrienden zaten. Daar geniet je van een tweegangendiner terwijl je omringd wordt door de talloze kostuums en decorstukken uit de films. Op weg naar het Verboden Bos - voor het nagerecht - loop je bovendien de kans magische wezens als Dementors en de Griffioen tegen het lijf te lopen.

Na het diner kun je andere delen van de filmset ontdekken, zoals het kantoor van Perkamentus en de slaapzaal van Gryffindor. Ook ontmoet je de decormakers en ga je je toverstaf skills oefenen. Deze bijzondere tour is via deze pagina te boeken voor 25, 26 of 27 oktober aanstaande. Combineer het met een stedentripje Londen!

Boek een hotel in Londen

Goedkope vluchten naar Londen


Harry Potter-fans opgelet: dineren in Zweinstein tijdens Halloween!