Andere

Ontdek het Harry Potter themapark bij Universal Studios in Orlando

Een deal van , 25. jan. 2021 19:00

Bron hoofdfoto: The Wizarding World of Harry Potter™ Hogsmeade™ UNIVERSAL ORLANDO

Ahoy Piraat!

Het is in 2021 nog niet gemakkelijker geworden om te reizen en dat gaat nog wel eventjes duren. Echter stroomt jouw bucket list steeds voller met ongelofelijke bestemmingen. Zo hebben we er weer eentje gevonden! Namelijk Harry Potter World in Florida! Laat al jouw magische toverspreuken voorbij komen door een bezoekje te brengen aan dit attractiepark. Geen zorgen, ook dreuzels zoals jij zijn welkom!

The Wizarding World Of Harry Potter

Dit is een onderdeel van het wereldberoemde park Universal Studios, waarbij je jouw toverstok tevoorschijn moet halen om in de ene magische verbazing in de andere te vallen. Om gelijk maar met de deur in huis te vallen: je vindt hier niet één, maar twee Universal Studios parken en ook twee Harry Potter themaparken. Je hebt dus een rijkelijke keuze! Een leuk aspect is dat je tussen beide parken kunt reizen met de echte Hogwarts Express! Vergeet dan vooral niet bij het goede perron: 9 3/4 in te stappen!

Hier vind je niet alleen een aantal bruisende souvenirshops waar je talrijke toverstokken kunt aanschaffen, maar ook een aantal heerlijke attracties. Je hebt hier onder andere een achtbaan waarbij je tegen anderen moet racen. Kijken wie het snelst is!


De stad Orlando in Florida

Op dit moment is het misschien lastig om voor Nederlanders naar de Verenigde Staten te gaan en dit park te bezoeken, maar we hopen dat het snel weer kan. Orlando is een stad dat je echt moet bezoeken! Het wordt omschreven als de leukste stad van de Verenigde Staten, omdat het hier barst van de vele attractieparken.

Vluchten naar Orlando

Ontdek het Harry Potter themapark bij Universal Studios in Orlando