Andere

Het allereerste ruimtehotel gaat misschien al in 2027 open - zou jij gaan?

Een deal van , 5. mrt. 2021 8:00

Ahoy Piraten!

Droom jij ook van een reis naar de ruimte, op naar de sterren en daarvoor bij? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Je hoeft zelfs geen astronaut te zijn om een reis naar de ruimte te maken.

In de categorie ruimtevakanties zijn er nu plannen om in 2025 te beginnen met het bouwen van een SPACEHOTEL in de laagste baan om de aarde. Dit hotel zal eruit gaan zien als een soort spinnewiel met individuele pods eraan bevestigd, met plek voor maximaal 400 gasten. Naast de hotelkamers in pod-stijl komen er bioscopen, bars, een spa en restaurants.

Het hotel zal worden ontwikkeld door de Orbital Assembly Corporation (OAC), het Voyager Station zou al in 2027 open kunnen zijn - wauw! We weten nog niet hoeveel het hotel gaat kosten, maar wij gaan nu alvast maar beginnen met sparen!

Het ruimtestation zal draaien om een kunstmatige zwaartekracht te genereren die vergelijkbaar is met de zwaartekracht op de maan. Er zullen hotelsuites beschikbaar zijn, maar ook hele ruimtevilla's voor groepen tot wel 16 personen!

Het allereerste ruimtehotel gaat misschien al in 2027 open - zou jij gaan? - 6

Verder zijn er plannen om een heleboel extra faciliteiten aan te bieden: fitness, restaurants, bars en zelfs een concerthal.

De pods zullen worden verhuurd of verkocht aan particuliere bedrijven die in "space tourisme" willen investeren en misschien willen andere overheden ook wel investeren om de pods te gebruiken voor hun eigen ruimteonderzoek en/of training.

Klik hier om je aan te melden en voor meer informatie zodra er updates zijn!

Het allereerste ruimtehotel gaat misschien al in 2027 open - zou jij gaan? - 4

Het allereerste ruimtehotel gaat misschien al in 2027 open - zou jij gaan? - 2

Het allereerste ruimtehotel gaat misschien al in 2027 open - zou jij gaan?

Het allereerste ruimtehotel gaat misschien al in 2027 open - zou jij gaan?