Andere

Zo boek je een door VakantiePiraten samengestelde (steden)trip

Een deal van , 11. sep. 2019 14:00

Ahoy!

Regelmatig krijgen we de vraag hoe een door VakantiePiraten samengestelde (steden)trip is te boeken. Graag laten we je zien welke opties er zijn om zo goedkoop deze reisjes te boeken.

Samengestelde trips maken we door een goedkope retourvlucht te combineren met een huurauto of/en accommodatie. We nemen voor dit artikel als voorbeeld de goedkope stedentrip naar Oslo: drie dagen voor €122 met twee overnachtingen.

Zo stellen wij onze reizen samen

Om te beginnen checken we dagelijks waar de goedkoopste retourvluchten zijn te vinden. Nadat we de beste vluchttarieven hebben geselecteerd, zoeken we een passende accommodatie met een goede prijs-kwaliteitverhouding. Vervolgens berekenen we de totaalprijs van de vluchten en accommodatie en komen we tot een totale deal-prijs.

Waarom een samengestelde reis boeken?

Een samengestelde reis houdt in dat je je verblijf en vluchten apart boekt. Dit is wellicht even wennen als je gewend bent te boeken via een traditioneel reisbureau. In veel gevallen is een samengestelde trip (veel) goedkoper. Daarnaast heb je de vrijheid hebt om een accommodatie te kiezen die precies past bij jouw wensen en eisen!

Hoe boek ik?

Je hebt drie verschillende opties om je vluchten en accommodatie te reserveren:

Optie 1: Klik op de voorbeelden
Klik op de screenshots van de voorbeeldvlucht en het hotel. Hiermee kom je uit op twee verschillende pagina's en kun je de betreffende reserveringen maken. Deze optie is het gemakkelijkst te gebruiken als de voorbeelddata overeen komen met jouw gewenste reisdata.

Zo boek je een door VakantiePiraten samengestelde (steden)trip - 4

Optie 2: Klik op de groene reserveringsknoppen
In elke deal vind je twee groene reserveringsknoppen die eveneens leiden tot de relevante pagina's voor het boeken van je reis. Op de vluchtpagina kun je gemakkelijk bovenin de bestemmingen en data aanpassen, met de andere opties filter je bijvoorbeeld de vliegtijden en -maatschappijen.

Op de hotelpagina is het eveneens mogelijk om de data bovenin aan te passen en te filteren op beoordelingen en prijs. Klik op Boek nu om de accommodatie te boeken.

Zo boek je een door VakantiePiraten samengestelde (steden)trip - 2

Optie 3: Selecteer je gewenste reisdata in de tabel
In de datumtabel staan aanbiedingen met een vergelijkbare duur en prijs als de voorbeeldreis. Klik op zowel je gewenste vlucht- als hoteldata in de tabel. Hierna kom je uit op twee verschillende pagina's en kun je de reservering voortzetten. Vervolgens alleen nog boeken en je bent klaar voor vertrek!

Zo boek je een door VakantiePiraten samengestelde (steden)trip

Kom je er niet helemaal uit? Laat een bericht achter in de comments hieronder of mail: ahoy (at) vakantiepiraten (punt) nl. We helpen je graag!


Zo boek je een door VakantiePiraten samengestelde (steden)trip