Andere

Potter-fans opgelet! Hogwarts biedt nu online cursussen aan voor toekomstige heksen en tovenaars

Een deal van , 18. okt. 2020 10:02

Dreuzels opgelet!

Pssstt! Voordat we deze magische lessen voorleggen willen we je even vragen om je hulp. Wij zijn genomineerd voor website van het jaar 2020. Heb je een paar seconden om ons te helpen? Onze dank is groot (vergeet niet te bevestigen via de mail, anders telt de stem niet).

Potter-fans opgelet! Hogwarts biedt nu online cursussen aan voor toekomstige heksen en tovenaars - 2

STEM OP ONS

JA echt stemmen! Maar, ook leuk is dat je krijgt nu de kans krijgt om jezelf uit de lockdown te toveren! Oké, misschien heb je daarvoor een paar jaartjes oefening nodig, maar je kunt tenminste nu de basis leren van kruiden & drankjes, jezelf beschermen tegen duistere kunsten en jezelf transformeren! Dit leer je nergens anders dan op de beste school ooit: Hogwarts!

De site "Hogwarts is Here" biedt nu online cursussen aan voor alle aspirant-heksen en tovenaars!

Het is allemaal geen grap! Allereerst sta je voor de uitdaging om een van de huizen te kiezen. Ga je voor Griffoendor, Ravenklauw, Huffelpuf of toch Zwadderich?

In tegenstelling tot de boeken en films, is het niet de sprekende hoed die beslist, maar jij! Zodra de keuze is gemaakt, kun je je 'klasgenoten' online ontmoeten in de gemeenschappelijke ruimtes en punten verzamelen voor het door jou gekozen huis door de individuele taken van verschillende cursussen volgen..

Hoewel het lesmateriaal zonder grote verplichtingen kan worden bekeken, moeten de leerlingen wel literatuur lezen, essays schrijven en examens afleggen, die door professoren worden beoordeeld van "Uitstekend" tot "Trol".

Er zijn in totaal zeven verschillende klassen. Maar zelfs als je tot "Team Hermelien" behoort en je alle spreuken al uit je hoofd kent, is het raadzaam om de cursussen vanaf het eerste jaar eerst te volgen ;)

Het leuke van "Hogwarts is Here" is dat het platform geen deel uitmaakt van de officiële franchise, maar eerder een project is, gelanceerd door de Potter-community. Zelfs de speciaal gemaakte "bibliotheek" staat vol met inhoud die door fans voor fans is gemaakt. De instructietaal is in het Engels. De cursussen zijn in tekstvorm. Volgens de veelgestelde vragen worden de spelling- en grammaticafouten niet meegeteld.

Als je alleen dingen voor de lol wilt lezen, heb je geen account nodig. Maar dan kun je je niet aansluiten bij één van de vier huizen en moet je het doen zonder rollenspel en Zwerkbal-spellen.

Dus, verlaat je Dreuzel-leventje even, betreed de magische wereld van Harry, Ron en Hermelien en dan zien we je snel in de virtuele wereld van Griffoendor ;-)


Naar de les

Potter-fans opgelet! Hogwarts biedt nu online cursussen aan voor toekomstige heksen en tovenaars

Potter-fans opgelet! Hogwarts biedt nu online cursussen aan voor toekomstige heksen en tovenaars