Andere

Houd je wel van worstjes? Je kunt overnachten in de originele Wienermobile

Een deal van , 22. mei. 2020 16:00

Ahoy Piraten,

Houd jij ook wel van die grote sappige worsten? Dan is het geluk aan je zijde! We hebben namelijk een geweldige Airbnb voor je gevonden. Je mag naar hartelust hotdogs eten en je wildste dromen laten uitkomen in de originele reclamewagen van Oscar Mayer - de grootste producent van hotdogs in de VS.

Houd je wel van worstjes? Je kunt overnachten in de originele Wienermobile - 8

Je vindt de originele Wienermobile in Chicago. Hij ziet er niet alleen geweldig uit van buiten, hij is ook nog eens gigantisch comfortabel van binnen - net een echte hotdog!. In het midden van de wagen vind je een bed en een lounge. Op de picknickplaats buiten kun je zoveel van je favoriete lekkernijen eten dat je bijna ontploft. De hotdogs van Oscar Mayer wachten op je in de koelkast, de originele Mayer's grill is beschikbaar en het hele decor is versierd met hotdogkunst van de lokale kunstenaar Laura Kiro. Mochten de hotdogs via een ander gat weer je lichaam verlaten dan kun je dat doen in camping stijl, dus lekker in de badkamer naast de picknick. Je krijgt ook nog eens een welkomstgeschenk - accessoires geïnspireerd door hotdogs.

Houd je wel van worstjes? Je kunt overnachten in de originele Wienermobile - 6

Houd je wel van worstjes? Je kunt overnachten in de originele Wienermobile - 4

Houd je wel van worstjes? Je kunt overnachten in de originele Wienermobile - 2

Houd je wel van worstjes? Je kunt overnachten in de originele Wienermobile


Dan nu het beste van alles! De Wienermobile is niet alleen beschikbaar als verblijf, je mag hem overdag ook meenemen voor een ritje. De reserveringen zijn sinds gisteren open. De prijs van de Wienermobile bedraagt $136.

Boek hem hier!

Houd je wel van worstjes? Je kunt overnachten in de originele Wienermobile