Andere

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland

Een deal van , 28. jun. 2020 12:00

Ahoy Piraat!

Heb je soms ook het gevoel dat je een behoorlijke rust nodig hebt? Even weg van de drukte en vooral niet in de buurt van andere mensen. Als je ervan droomt om te ontsnappen naar een warme plek en te rusten tussen palmbomen en paradijselijke zandstranden, dan kun je geen betere plek wensen. Je kunt namelijk dit charmante privé-eiland in de Filipijnen huren!

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland - 16

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland - 14

Het eiland heet Brother Island, maar is ook bekend als Robinson Crusoe Island (zo wordt het door de eigenaren genoemd) en het ligt in de buurt van El Nido. Het biedt een heerlijk ontspannen vakantiepakket. Je kunt het alleen voor jezelf huren als je alleen reist, maar ook voor groepen van maximaal 16 personen - maar zonder buitenlandse, onbekende toeristen. Je vriendengroep ontvangt het eiland exclusief tijdens je verblijf!

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland - 12

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland - 10

Je krijgt bij deze deal niet alleen het resort, maar er is meer. Je krijgt een heerlijk paradijspakket op het eiland, zoals eten en drinken (ontbijt, lunch, diner, koffie en thee), transfers van en naar de luchthaven, kajakken en een snorkelset. Ook zit de schoonmaak inbegrepen, de toegang tot de eigen bibliotheek en leuke bordspellen. Daarnaast kun je tegen meerprijs een massage op het strand boeken, Island Hopping (andere eilanden bezoeken), alcoholische dranken of shisha, fotosessie (ook van is een drone) en kun je zelfs een DJ huren.

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland - 8

Er zijn genoeg faciliteiten om je helemaal thuis te laten voelen. Er is natuurlijk een heerlijk paradijselijk wit zandstrand aanwezig en een schitterend huis met zeven slaapkamers. Daarnaast vind je hier ook twee badkamers en twee extra toiletten en twee extra douches. Het is dus ideaal om hier te ontspannen met familie en vrienden, maar ook de plek om een romantische huwelijksreis door te brengen of gewoon weg van de bewoonde wereld. De eigenaren schrijven ook dat ze, indien nodig, hier een verblijf voor meer mensen kunnen regelen, als iemand geïnteresseerd is in het organiseren van bijvoorbeeld ... een bruiloft!

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland - 6

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland - 4

Naast uitrusten op het strand of in het water, kun je een wandeling maken op het strand, in de jungle of in het bamboebos. Spring dan in het water om het koraalrif te bekijken - dus wees klaar om te snorkelen! Een andere optie is om kajakken te huren. De eigenaren kunnen ook andere activiteiten voor de gasten organiseren, zoals snorkeltrips naar het eiland Nalbot en Darocotan, je kunt ook wandelen op het eiland El Nido, vissen met lokale vissers of een massage op het strand. Genoeg te beleven dus!

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland - 2

Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland

Hoe kom je op het eiland? Het handigste is om eerst naar de hoofdstad Manilla te vliegen en vanaf hier kun je gemakkelijk naar het eiland El Nido komen. Vanaf hier is georganiseerd transport naar het eiland. De prijs hangt af van het aantal mensen dat naar het eiland reist - hoe meer mensen, hoe goedkoper per persoon!

Tijd om te gaan! Je kunt het verblijf hier boeken:

BEKIJK MEER INFO

Vluchten naar de Filipijnen


Wat bijzonder! Overnacht op je eigen tropisch privé-eiland