Je kunt je eigen privé-eiland huren via Airbnb!

Een deal van , 5. dec. 2018 5:04

Ahoy Piraten,

Op een onbewoond eiland...Loopt niemand voor je neus...Ja, je voelt je d`r blij...Want lekker leven is de leus

Brengt deze tekst de nostalgie in je te boven? Als kind zongen wij dit liedje vaak en droomden dan over hoe het leven op een onbewoond eiland zou zijn. Lekker de hele dag niks doen. Met je blote voeten door het zand of hangend in een hangmat met een kokosnoot in je hand. Wat een fantasieën! Je kunt nu al je kinderwensen uit laten komen, want we hebben een perfecte Airbnb voor je gevonden!

In het mooie Belize vind je namelijk het "Little Peter Oasis". Dit eiland in de Caraïbische Zee is een waar sprookje. Het is namelijk een all-inclusive privaat eiland dat je kunt huren via Airbnb! Verzamel je 3 beste vrienden en ga dus lekker keihard chillen op jullie eigen eiland!

Je kunt je eigen privé-eiland huren via Airbnb! - 8

Je kunt je wel voorstellen dat het huren van deze Airbnb ietsjes duurder is dan de normale doorsnee-Airbnb, maar wie betaalt die heeft ook wat. Voor het luttele bedrag van plus minus €850 ben jij verzekerd van een super deluxe bungalow met 360 graden uitzicht over de Caraïbische Zee, een privaat lagoon om in te zwemmen met LED-verlichting en het 2e grootste barrier reef om te snorkelen om de hoek. Daarnaast krijg je ook nog de beschikking over een butler, 2 personen die het eiland onderhouden en een chefkok die 3 gourmet-maaltijden per dag voor je maakt. Dat wordt dus luxe op den top.

Je kunt je eigen privé-eiland huren via Airbnb! - 6


Je kunt je eigen privé-eiland huren via Airbnb! - 4

Je kunt je eigen privé-eiland huren via Airbnb! - 2

Je kunt je eigen privé-eiland huren via Airbnb!

Mocht je je alsnog vervelen op dit eiland dan kun je de boot naar het vaste land nemen om een van de volgende activiteiten te ondernemen: Ziplinen, Maya ruïnes bekijken, cave tubing, hikes naar watervallen, jungle rivier tours en natuurlijk paardrijden.

Alle Belize deals