Andere

Je kunt nu met Harry Potter's echte Hogwarts Express reizen

Een deal van , 16. aug. 2019 17:00

Ahoy Piraten,

Ben jij de grootste fan van Harry Potter en zou je het liefst per direct met de Hogwarts Express naar Zweinstein gaan? Dan hebben wij groot nieuws voor je! Je kunt namelijk een treinreisje boeken met de echte Hogwarts Express en het is nog eens verrassend goedkoop ook!

Helaas is het magische perron 9 3/4 op King's Cross in Londen niet echt. Je kunt op eigen risico met een trolley op een muur afrennen, maar de gevolgen hiervan zijn voor eigen rekening. We willen je beter aanraden om naar West-Schotland te reizen en hier de Jacobite trein te nemen (de echte Hogwart Express). De trein rijdt tussen april en oktober.

Ondertussen is deze trein, geheel in Victoriaanse stijl gebouwd, al meer dan 125 jaar oud. Je hoeft niet te vrezen dat hij onderweg kapot gaat, want deze trein gaat harder dan menig ander locomotief. "Oud, maar goud" zullen we maar zeggen.

Je kunt nu met Harry Potter's echte Hogwarts Express reizen

Mocht je geïnteresseerd zijn in een ritje in de Hogwarts Express dan kun je naar Fort William reizen. De 6 uur durende treinrit, legt een afstand af van ruim 135 kilometer af en stopt in Mallaig. Het uitzicht onderweg is ronduit adembenemend. Je komt langs de hoogste bergen van Groot-Britannië en ziet ook de mooiste meren. Een enkeltje kost ongeveer €35 en een retourtje €42. Willen je billetjes graag eerste klas zitten? Je kunt je ticket voor €66 upgraden naar 1e klas.

Tickets krijg je hier.


Je kunt nu met Harry Potter's echte Hogwarts Express reizen