Andere

Kasteel uit Game of Thrones te koop!

Een deal van , 25. apr. 2019 17:00

Ahoy Piraten,

Goed nieuws voor iedereen die altijd al eens in een kasteel heeft willen wonen! Nog beter nieuws voor iedereen die altijd al eens in een Game of Thrones kasteel heeft kunnen wonen. Het Kasteel van Riverrun staat namelijk te koop.

Kasteel uit Game of Thrones te koop!

Het kasteel waarin.......... wij doen lekker niet aan spoilers! heet in het echt Gosford Castle. Het bevindt zich in County Armagh in Noord-Ierland en is in verschillende scene's door de producenten van Game of Thrones gebruikt.

Het kasteel heeft meer dan 15 slaapkamers en 10 badkamers en werd halverwege de 19e eeuw in geheel Normaanse stijl gebouw door Archibald Acheson, de tweede Earl of Gosford. Je bent ook beslist niet de eerste persoon die in dit kasteel gaat wonen of verblijven. Het heeft namelijk een rijke geschiedenis. Zo werd het kasteel, volgens de geruchten, tijdens de Tweede Wereldoorlog gebruikt voor het opvangen van soldaten en als gevangenis voor de vijanden. In 1983 werd het kasteel omgetoverd tot een hotel. In 2006 werd het weer overgenomen voor privaat gebruik en onderging een restauratie van €6 miljoen.

Mocht je geïnteresseerd zijn dan hoef je enkel het luttele bedrag van $650.000 af te tikken via deze website. Een troon is niet inbegrepen!

Kasteel uit Game of Thrones te koop!