Andere

Prinsen & Princessen gezocht! Dit schitterende kasteel uit 1656 in Valkenburg staat te koop

Een deal van , 5. jan. 2021 14:00

Ahoy Piraat!

Word je ook zo verliefd van de historische stad Valkenburg, waar je lekker kunt ronddwalen. Valkenburg is niet alleen bijzonder tijdens de kerstmarkten, maar is gedurende het hele jaar een plaatje! Bezoek de unieke grotten van Valkenburg, de historische binnestad of imposante kastelen. Waarbij er een aantal wel in het oog springen.

Zo is dit kasteel één van de bekendste kastelen uit de omgeving. Gelegen in Oud-Valkenburg, dat volstaat met kastelen vind je het Kasteel Schaloen. Dit kasteel is gebouwd in het jaar 1656 en heeft nog veel authentieke details waardoor je hart sneller gaat kloppen.

Prinsen & Princessen gezocht! Dit schitterende kasteel uit 1656 in Valkenburg staat te koop - 4

Achter dit kasteel vind je het riviertje de Geul, die dwars door de Limburgse heuvellandschap loopt. Je hebt vanuit dit kasteel dan ook een heerlijk uitzicht en je wordt hier wel als prins en princes wakker. Aan slaapkamers geen gebrek. Je hebt namelijk de keuze uit 6 heerlijke slaapkamers en daarnaast heb je meerdere badkamers. Dus je hebt alle ruimte!

Goed om te weten is dat je bij het kasteel een landoppervlakte van 10,000m2 inclusief is. Op dit stuk land bevindt zich ook nog Kasteel Genhoes. Dus je kunt ook nog jouw schoonouders op je erfgoed laten wonen! Wat mag dat kosten? Je raadt het al, dit kasteel is niet goedkoop, maar je krijgt er wel iets historisch voor terug. De vraagprijs bedraagt €3,955,000 en dan zijn de bijgebouwen voor een meerprijs aan te schaffen.

Prinsen & Princessen gezocht! Dit schitterende kasteel uit 1656 in Valkenburg staat te koop - 2

Deze bijgebouwen zijn tegen meerprijs aan te schaffen. Hier bevinden zich onder andere een café en accommodaties om te overnachten.

Prinsen & Princessen gezocht! Dit schitterende kasteel uit 1656 in Valkenburg staat te koop

Prinsen & Princessen gezocht! Dit schitterende kasteel uit 1656 in Valkenburg staat te koop