Andere

Lastig lang: dit is onze guide hoe je het beste kunt vliegen als lange Nederlander!

Een deal van , 28. apr. 2017 19:04

Ahoy Piraten,

Wij als Nederlanders zijn 'bevoorrecht' onszelf het landje met de langste mensen op aarde te mogen noemen. Dit heeft vaak zo zijn voordelen, bijvoorbeeld als je iemand zoekt of iets van de bovenste plank moet pakken, maar geeft ook wel eens zijn beproevingen. Een veel voorkomend voorbeeld is in het vliegtuig. Wij piraten houden van reizen, maar vliegen is niet altijd even comfortabel met onze lange benen. Daarom hebben wij voor jullie 3 tips op een rij gezet die zeker vliegen een stuk leuker maken!

A post shared by Brian Kelly (@thepointsguy) on

Voor het inchecken: wacht tot de Exit stoelen beschikbaar zijn

De stoelen bij de nooduitgangen hebben altijd een stuk meer beenruimte, maar vaak houden vliegtuig maatschappijen deze stoelen vrij voor frequent flyers en speciale reizigers, zoals mensen in een rolstoel of mensen met een baby. Wanneer een maatschappij merkt dat deze stoelen niet gebruikt worden, kun je deze stoelen gratis kiezen. Expertflyer.com is een website waar je een alarm in kunt stellen die je waarschuwt wanneer zulke stoelen vrij zijn.

Lastig lang: dit is onze guide hoe je het beste kunt vliegen als lange Nederlander!  - 8

Voordat je het vliegtuig instapt: durf te vragen

Vaak hebben vliegveld-medewerkers een stuk meer macht over de stoelverdeling dan ze laten blijken. Daarnaast zijn medewerkers ook een stuk behulpzamer dan je denkt en kun je gewoon vragen of er een stoel beschikbaar is met extra beenruimte. Dit kun bij de check-in desk of bij de gate zelf. Vriendelijkheid en een lach brengt je hierbij heel erg ver en vaak krijg je de stoel zelfs gratis!

Lastig lang: dit is onze guide hoe je het beste kunt vliegen als lange Nederlander!  - 6

Tijdens de vlucht: neem alles uit het vak van de stoel voor je

Lukt het niet om voor de vlucht extra beenruimte stoelen te bemachtigen, is er gelukkig ook nog een laatste tip om toch wat extra beenruimte te creëeren. Als je namelijk alles uit het vak van de stoel voor je haalt, kan dit je tot wel 7 cm schelen. Dat kan net dat extra beetje comfort geven waar je naar op zoek bent!

Lastig lang: dit is onze guide hoe je het beste kunt vliegen als lange Nederlander!  - 4

Bron: https://thepointsguy.com/2017/02/tips-for-tall-tra...


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

Lastig lang: dit is onze guide hoe je het beste kunt vliegen als lange Nederlander!  - 2

Lastig lang: dit is onze guide hoe je het beste kunt vliegen als lange Nederlander!

Lastig lang: dit is onze guide hoe je het beste kunt vliegen als lange Nederlander!