Andere

Koop geen kat in de zak! Bouw je eigen LEGO kat die niet voor de poes is

Een deal van , 17. feb. 2021 11:19

Bron hoofdfoto: Hauspanther

Ahoy Piraat!

We hebben wat geniaals gevonden voor je. Even geen vakantiedealtje, maar iets dat niet voor de poes is. We halen graag wat kattenkwaad uit en maken graag ook leuke woordgrapjes, maar met dit product kijken we niet de kat uit de boom, het is namelijke geniaal bedacht!

Het bedrijf Jekca verkoopt een aantal LEGO bouwwerken die poeslief zijn, en bovendien kosten ze weinig onderhoud. Een kater die niet de tent afbreekt is wel zo prettig! Je zet je kater in elkaar en poef, je huisdier staat klaar. Kat in het bakkie!

Deze katerige LEGO pakketten van het bedrijf Jecka, dat gevestigd is in Hong Kong en kosten ongeveer tussen de €45 en €75. Niet goedkoop, maar ja je krijgt wel een ontzettend leuk bouwpakket voor. Daarnaast komen er nog €15,80 aan verzendkosten bij en zijn de invoerrechten exclusief. Je moet er wat voor overhebben, maar je bindt hiermee niet de kat op het spek. Daarnaast is het belangrijkste toch wel, dat je in ieder geval geen kat in de zak koopt. Het kan even duren voordat je het bouwpakket in huis hebt. Maar zoals het spreekwoord luidt: een kat komt altijd weer op z'n pootjes terecht. Je hebt het namelijk binnen 20 werkdagen op de deurmat.

Koop geen kat in de zak! Bouw je eigen LEGO kat die niet voor de poes is

Bron: Hauspanther

Zonder al teveel poespas krijg je dan het pakket opgestuurd. Je krijgt de keuze uit talrijke exemplaren. De ene poes staat en de andere kater lijkt te rennen. Je kunt er ook voor kiezen om een kat te kiezen die zich uitrekt, zit of springt. Er zijn via Jekca tientallen soorten te verkrijgen, dus je hebt ruim de keuze. Je bouwt je kat van ruim duizend stukjes op en geeft 'm een mooi plekje. Zo word je elke ochtend wakker met een kater.

Ben je niet voor de poes en kies je liever voor een ander dier? Dan moet je eens kijken naar deze lieve hondjes! Hier ga je toch spontaan van blaffen! WOEF!Koop geen kat in de zak! Bouw je eigen LEGO kat die niet voor de poes is