Andere

De wereld rondfietsen met een zwerfkat

Een deal van , 24. mrt. 2020 20:00

Ahoy Piraat!

Even terug naar vroegere tijden: toen je nog op vakantie ging en het verschrikkelijke moment daar was, dat je jouw huisdier moest achterlaten bij familie of bij een kennel. Een pijnlijk moment, terwijl je weet dat jouw huisdier in goede handen is, kijkt je huisdier je nog één keer zielig aan voordat de deur sluit en je lekker gaat genieten.

Bijna het omgekeerde gebeurde bij Dean. Hij pakte zijn fiets en vertrok om een wereldreis te maken. Hij fietste door een aantal schitterende landen en ook ons kikkerlandje werd bezocht. Toen hij in Bosnië aan het fietsen was, overkwam hem iets dat zijn wereldreis compleet veranderde.


Dean was aan het fietsen in de middle of nowhere in Bosnië toen hij iets achter zich hoorde miauwen. Hij keek achterom en ontdekte dat een kitten hem achtervolgde. Hij stopte en de kitten is niet meer van zijn zijde geweken.

De kitten werd in zijn fietsmandje gezet en werd meegenomen om mee op reis te gaan. Echter vond ze het niet altijd leuk om in het mandje te zitten en ze verblijft veel liever op de rug van de Dean. De kitten kreeg de naam Nala en werd gecheckt bij een dierenarts in Montenegro. Nala bleek slechts 7 weken oud te zijn en had geen chip. Hierdoor besloot Dean om de kitten mee te nemen op zijn wereldreis.

En de rest is geschiedenis. Het afgelopen jaar beleefden ze samen vele avonturen en zijn ze door vele landen gereisd zoals door Azerbeidzjan en Albanië. Er zijn ook plannen om grotere reizen te maken, maar door de crisis is alles even op pauze gezet. Gelukkig blijven er vele foto's gepost worden. Kijk nou hoe schattig!

Geen zorgen, het reizen komt snel weer. Dat denkt Dean ook. Hij zit op het moment in quarantaine in Hongarije en probeert er het beste van te maken. We wensen hem veel succes de komende dagen en hopelijk reizen ze samen nog door veel landen!


De wereld rondfietsen met een zwerfkat