Andere

A sonnet a day keeps the doctor away! Je kan nu luisteren naar Sir Patrick Stewart die Shakespeare voorleest

Een deal van , 26. mrt. 2020 12:00

Ahoy Piraten!

In deze bizarre corona tijden zijn we massaal opzoek naar entertainment, vermaak en manieren om thuis bezig te blijven. En sommigen komen met creatieve manieren om de tijd door te komen. Het is natuurlijk heel verleiding om gelijk Netflix helemaal uit te spelen, maar er zijn ook manieren om iets cultureler bezig te blijven.

Vandaar dat we je hier graag willen vertellen over de iconische Sir Patrick Stewart (je kent hem natuurlijk van Star Trek, X-Men en nog veel meer films en series) die ook zijn steentje bijdraagt in deze crisistijden. Hij begon met het voordragen van een sonnet op Twitter waarbij het aantal views al snel opliep tot maar liefst 1,3 miljoen!

Als lid van de Royal Shakespeare Company (en gewoon enorme fan van Willian Shakespeare) is Sir Patrick Stewart met z'n prachtige stem de uitgelezen persoon om de werken van Shakespeare voor te dragen! Wij kunnen de hele dag wel naar hem luisteren.

Na het onverwachte succes van zijn eerste sonnet besloot hij er een gewoonte van te maken. Thuisquarantaine is niet makkelijk, maar als we Sir Patrick Stewart mogen geloven: "A sonnet a day keeps the doctor away", dan maken we ons alweer een stukje minder zorgen .

Hij heeft tot nu toe elke dag een nieuw filmpje geplaatst en wij hopen dat dit voor altijd door blijft gaan!

Wil jij ook elke dag genieten van de magische sonnetten van Sir Patrick Stewart? Volg hem dan op Twitter of Instagram!

Luister hier naar alle sonnetten!

A sonnet a day keeps the doctor away! Je kan nu luisteren naar Sir Patrick Stewart die Shakespeare voorleest