Andere

Man verblijft 3 maanden op het vliegveld zonder opgemerkt te worden

Een deal van , 1. feb. 2021 8:00

Ahoy Piraat!

We kennen allemaal van Tom Hanks in de film The Terminal, waarbij hij maanden op het vliegveld spendeert. Hij kan niet naar huis, maar kan ook niet de Verenigde Staten in, waardoor hij gedwongen wordt om maanden op het vliegveld te spenderen. Wij vinden het al verschrikkelijk om langer dan twee uur op het vliegveld te verblijven!

Dit verhaal is gebaseerd op een waargebeurd verhaal, maar is niet uniek. Zo verbleef onlangs een man op Chicago International Airport. Je zou het niet langer dan een paar uur volhouden, maar hij heeft het voor elkaar gekregen om er drie maanden te verblijven. De 36-jarige man verbleef van 19 oktober tot en met 16 januari op het vliegveld. Om te overleven kreeg hij eten van reizigers.

Man verblijft 3 maanden op het vliegveld zonder opgemerkt te worden - 2

Het lukte hem om maandenlang zich in beveiligd gebied hebben verstopt, door middel van een personeelsbadge, die hij claimt gevonden te hebben. Nadat hij door twee medewerkers van de vliegmaatschappij United Airlines om zijn legitimatie werd gevraagd, bleek die bagde al sinds oktober vermist te zijn.

Op 16 januari is hij gearresteerd, omdat hij in verboden gebied van het vliegveld is geweest. Een bijzonder detail is dat hij gewoon een woning in Los Angeles heeft en ook geen strafblad, maar te bang was om te reizen vanwege corona. Waarom hij in Chicago was is niet bekend.

Man verblijft 3 maanden op het vliegveld zonder opgemerkt te worden

Man verblijft 3 maanden op het vliegveld zonder opgemerkt te worden