Andere

May the Fourth be with you!

Een deal van , 4. mei. 2017 17:14

A long time ago, in a pirate ship far, far away...


Piraten, het is 4 mei en naast dat dit een dag is waar we twee minuten stilte houden, is het ook Star Wars Mateys, it's Star Wars Day, dus "May the Fourth be with you!" Helaas kunnen we niet allemaal aan boord de Millennium Falcon springen en de Galaxy rondreizen, maar er zijn wel een aantal andere plekken waar we een echt Star Wars gevoel kunnen krijgen. Daarom hebben wij een lijst samengesteld met zeven Star Wars planeten die je kunt ontdekken zonder onze aarde ooit te hoeven te verlaten.

May the Fourth be with you!  - 20

Lake Como, Italy

Star Wars locatie: Lake Retreat, Naboo

De pittoreske Villa del Balbianello aan de rand van het Italiaanse Comomeer geeft een zeer romantische sfeer aan de geheime bruiloft van Anakin en Padme aan het einde van Attack of the Clones.

Ondank dat het gebouw zelf digitaal is aangepast voor de film, zullen fans het terras herkennen waar het paar hun geloftes uitsprak. Tegenwoordig organiseert de villa bruiloften met een Star Wars thema inclusief Stormtroopers en al.

May the Fourth be with you!  - 18

Tikal, Guatemala

Star Wars locatie: Rebel Base, Yavin IV

Deze beroemde Maya piramides speelden een rol als de verborgen basis voor de rebellen in twee films, A New Hope en Rogue One. Ondanks dat je hier geen X-Wings zult vinden, zijn deze piramides zeker een bezichtiging waard.

Om hetzelfde zicht over de tempels die boven de bomen uitsteken te hebben, zoals je in de films kunt zien, moet je de Tikal Temple IV beklimmen (dat is de enige die je kan beklimmen).

May the Fourth be with you!  - 16

Sahara Desert, Tunisia

Star Wars locatie: Dune Sea, Tatooine

De mooie zandduinen van de Tunesische Sahara geven leven aan Tatooine, Darth Vader's geboorte plaats. Deze woestijnplaneet kwam voor in vijf van de acht Star Wars films die er tot nu toe zijn. Het is mogelijk om relikwieën van de eerste film te vinden, zoals glasvezel 'botten' van een Krayt Draak tot achtergelaten vaporizers.

Je kan natuurlijk ook in een hotel slapen dat vroeger Luke Skywalker's thuis was. No big deal.

May the Fourth be with you!  - 14

Laamu Atoll, Maldives

Star Wars locatie: Imperial Citadel, Scarif

Nieuw in de Star Wars franchise, geven de Malediven een prachtige achtergrond aan de hartverscheurende climax van Rogue One.

May the Fourth be with you!  - 12

Redwood National Park, California, USA

Star Wars locatie: Ewok Village, Endor

Zelfs als je geen die-hard Star Wars fan bent, ken je waarschijnlijk wel Ewoks: schattige, kleine teddybeer-achtige beestjes die in boshuisjes wonen en Princes Leia helpen de heldin van de dag te zijn. Hun lieve dorpje is gefilmd in de buurt van Redwood National Forest, maar is helaas gekapt voor timmerhout.

May the Fourth be with you!  - 10

Skellig Michael, Ireland

Star Wars locatie: Jedi Temple, Ahch-To

Misschien kun je je het eiland van Luke Skywalker's mysterieuze schuilplaats herinneren in The Force Awakens. Het gerucht gaat dat dit eiland het thuis was van de eerste Jedi tempel, maar dit eiland is in het echt aan de kust van Ierland en je kan hier ruïnes van een eeuwenoud klooster bewonderen.

May the Fourth be with you!  - 8

Dubrovnik - Croatia

Star Wars locatie: ???

Als laatste geven we een tipje van de sluier van een Star Wars locatie die nog geheim is! Alles wat wij weten is dat de Star Wars film crew vorig jaar naar deze Kroatische stad is gereisd om de nieuwe film Episode VIII - The Last Jedi op te nemen. We verwachten dat alleen The Force weet wat ons te wachten staat...

May the Fourth be with you!  - 6

Als deze locatie je ook de reiskriebels geven om een echt Star Wars avontuur te beginnen, kun je hier je trip plannen naar een Galaxy far far away!

Zoek vluchten!

En om nog meer in de stemming te komen, hebben we hier de perfecte Star Wars playlist!

May the Fourth be with you!  - 4


Mis nooit meer een vakantie aanbieding

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg de beste deals recht in je inbox. Blijf als eerste op de hoogte van error fares en onze meest spectaculaire deals door je in te schrijven voor onze WhatsApp notificaties. Download en installeer onze app op jouw telefoon of tablet en ontvang direct notificaties van deals die je interesseren. Stel je eigen reisalarm in!

May the Fourth be with you!  - 2

May the Fourth be with you!

May the Fourth be with you!