Andere

Neem een asiel-puppy mee voor een strandwandeling tijdens je vakantie!

Een deal van , 11. mei. 2019 12:00

Ahoy Piraten,

Het ultieme vakantie-gevoel is voor velen een wandeling langs het strand. Lekker met je blote voeten door het zand en het zonnetje aan de hemel. Geen zorgen over alle stress thuis en puur genieten van het moment. Wat kan er nog beter dan dit?

Wij weten het wel! Je kunt ook een strandwandeling maken met een puppy uit het asiel. Laat je eens van je beste kant zien en bezorg de puppies de dag van hun leven. En stiekem vind je het zelf ook helemaal te gek!

Neem een asiel-puppy mee voor een strandwandeling tijdens je vakantie!  - 4


De arme rakkers zitten niet voor hun plezier in het asiel. Ze zijn vaak achtergelaten door hun moeder of baasje en zijn ziek en ondervoed. Gelukkig bestaat er zoiets als Potcake Place. Deze instantie op de Turks- en Caicoseilanden heeft als voornemen om het aantal zwerfhonden op het eiland te verminderen. Er wordt alleen gebruik gemaakt van vrijwilligers.

Er zijn een aantal dingen die jij kunt bijdragen! De meest logische bijdrage die je als Nederlandse/Belgische tourist kunt leveren is het verzorgen van een puppy. Normaal gesproken heeft Potcake Place rond de 100 honden beschikbaar. Ben jij toevallig 2 of 3 weekjes vrij en bevind je je dichtbij het asiel, dan heb je de mogelijkheid om een puppy te verzorgen voor deze tijd. Het eten, de speeltjes en alle medicijnen wordt door Potcake Place geleverd en jij moet ervoor zorgen dat de puppy alle liefde krijgt die het verdient. Hier kun je je inschrijven.

Neem een asiel-puppy mee voor een strandwandeling tijdens je vakantie!  - 2


Een andere optie is het adopteren van een hondje. Helaas is het tot op heden alleen beschikbaar in de VS en Canada. Je moet ouder dan 25 jaar zijn en het kost je verder niets. Je moet alleen kunnen aantonen dat je het hondje voor op z'n minst 10 jaar wilt houden.

De laatste optie is om het hondje van vervoer te voorzien. Natuurlijk kan de puppy niet zelf het vliegtuig nemen, dus ze zoeken een buddy die samen met hun reist. Het kost je niets en alle documenten en benodigdheden voor het transport worden voorzien door Potcake Place. Neem dus een koffertje minder mee op je reis, en reis de terugweg met je puppy!

Omdat alles gerund wordt door vrijwilligers is het natuurlijk ook erg fijn als er donaties binnenkomen. Heb je geen plannen om naar Turks- en Caicoseilanden te reizen, maar wil je wel iets goeds door voor onze schattige vriendjes? Doneren kan hier!

Neem een asiel-puppy mee voor een strandwandeling tijdens je vakantie!


Neem een asiel-puppy mee voor een strandwandeling tijdens je vakantie!