Andere

Wauw! Reis door de Canadese Rockies in een glazen trein

Een deal van , 18. mrt. 2020 14:00

Ahoy Piraten!

Reis je graag met de trein en staat Canada, met zijn prachtige natuur, hoge bergtoppen en uitgestrekte meren, hoog op jouw verlanglijstje? Dan moet je zeker een keer aan boord van de nieuwe treinen van Rocky Mountaineer stappen. Die zijn praktisch helemaal van glas, zodat je optimaal geniet van het prachtige uitzicht!

Wauw! Reis door de Canadese Rockies in een glazen trein - 2

De dubbeldekker-wagons beschikken over grote glazen ramen en bieden elk ruimte aan 72 passagiers. Aan boord kun je luxe dineren en borrelen aan de bar, terwijl jij je vergaapt aan het natuurschoon van nationale parken als Jasper, Banff en Lake Louise.

Wauw! Reis door de Canadese Rockies in een glazen trein

Goedkoop is het allemaal niet (check deze pagina voor een overzicht van de pakketten), maar je krijgt er wel een super bijzondere ervaring voor terug.

Goed alternatief: Fly & Drive

Een andere goede optie om de prachtige flora en fauna van Canada te ontdekken is door een Fly & Drive vakantie te maken. Een Fly & Drive vakantie is een reis waarbij de vluchten en een huurauto zijn inbegrepen.

Je vliegt naar een verre bestemming, waar je vervolgens op de luchthaven je auto oppikt. Vervolgens kan je roadtrip beginnen en kies je zelf waar je naartoe reist, ideaal voor de avonturiers onder ons! Een goede optie voor een Fly & Drive door Canada hiervoor vind je hier.

Wauw! Reis door de Canadese Rockies in een glazen trein