Andere

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York

Een deal van , 23. apr. 2015 17:30

Wij waren een tijdje geleden in zowel Singapore en New York en brachten een bezoek aan twee van de beste hotels ter wereld, waar we een exclusieve en private rondleiding kregen. In Singapore was dat het Marina Bay Sands Hotel, wereldberoemd dankzij zijn geweldige infinity pool en in New York kregen we een tour in het Langham Place Hotel, een van de meest luxueuze hotels van Manhattan en nummer 10 op Tripadvisor

Marina Bay Sands Hotel
In Singapore kregen we een private rondleiding door het hele hotel. Dit hotel is het grootste van Singapore met maar liefst 2561 kamers. Het ligt aan de haven van de stad en heeft een bijzonder ontwerp. Verder heeft het een een accommodatie voor beurzen, (sport)evenementen, concerten, congressen en vergaderingen (120 000m²), een museum, twee grote theaterzalen, zeven sterrenrestaurants, 2 drijvende Crystal Pavilions, een schaatsbaan en het grootste casino ter wereld met 500 tafels en 1600 gokautomaten. Op het dak van het complex is er een 340m-lange SkyPark met een capaciteit van 3900 mensen en een 150 meter lang zwembad. 

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 22

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 20

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 18

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 16

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 14

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 12

Langham Place New York
Dit luxe-hotel beschikt over 214 kamers waarvan zelfs de standaard kamers tot de grootste van New York behoren. Het hotel heeft 2 Presidential Suites, een Michelin Restaurant, een zeer uitgebreide Spa met eigen haarsalon, een van de grootste hotel gyms ter wereld,... Binnenkort ondergaan ze een grote renovatie om hun klanten nog beter te bedienen.

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 10

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 8

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 6

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 4

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York - 2

Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York

Hoe deze hotels boeken?
Om in hotels van deze klasse te overnachten moet je vaak een flinke duit betalen en toch zijn ze vaak uitverkocht. Zo wist de verantwoordelijke van het Marina Bay Sands Hotel ons te zeggen dat ze een gemiddelde bezettingsgraad hebben van 99% en ook bij ons bezoek aan Langham Place New York was het hotel uitverkocht. Toch raad ik iedereen een overnachting in deze hotels aan. Het zwembad van het Marina Bay Sands Hotel is al een reden op zich om hier minstens 1 nacht te blijven. In Langham Place New York behoren zelfs de standaard kamers tot de grootste van Manhattan, dus krijg je zeker waar voor je geld. Een goede manier om de prijs toch naar beneden te krijgen is oftewel ver op voorhand te boeken (liefst in het laagseizoen) of om gebruik te maken van hun 'Best Price Guarantee'. Dit betekent dat als je na het boeken een goedkopere prijs vindt zij hun prijs aanpassen en er vaak nog extra korting bovenop geven of je een upgrade naar een betere kamer geven, zoals in het Marina Bay Sands Hotel. In Langham Place New York krijg je een korting van maar liefst 25% als je een goedkopere prijs vindt, dit haalt de prijs al een heel stuk naar beneden. 

Heb jij al in een luxe-hotel overnacht en heb jij nog tips of heb je vragen voor ons? Laat het ons weten in de comments!


Op bezoek bij tophotels: Marina Bay Sands Singapore en Langham Place New York