Andere

Bijzondere overnachting in een Duitse bunker aan de Nederlandse kust

Een deal van , 30. dec. 2020 20:00

Ahoy Piraat!

Tegenwoordig hebben we hele vriendelijke oosterburen. Het is dan een beetje gek om in 2020 niet de grens over te gaan voor de bijzondere kerstmarkten. Komend jaar gaan we geregeld een bezoekje brengen aan Duitsland om dit te compenseren. Niet alleen voor de geweldige kerstmarkten, maar ook voor hun currywurst en goedkope supermarkten!

80 jaar geleden was het leven anders. De toenmalige Duitsers in Nederland bouwden een aantal bunkers, die over het land verspreid waren om de grenzen te verdedigen tegen de geallieerden. Nadat de Duitsers ons land in 1945 verlieten, lieten ze de bunkers achter en stonden sommige bunkers al die tijd leeg. Een aantal zijn tegenwoordig te bezoeken en in deze bunker kan je binnekort zelfs overnachten!


De bunkers hebben een aantal speerpunten. Zo ligt de focus op een duurzame accommodatie dat opgaat in de natuur. Het is een grote klus om deze bunker om te toveren tot een comfortabel en modern verblijf.

Op dit moment zijn ze de verbouwing aan het afronden en binnenkort kan je dus hier een overnachting boeken en dus overnachten op een plek met een heftige geschiedenis. Check daarom alle informatie op de site van Cocondo! De updates komen ook op de Facebookpagina van Cocondo.

Bijzondere overnachting in een Duitse bunker aan de Nederlandse kust

Bron: https://cocondo.nl/concept/
Bijzondere overnachting in een Duitse bunker aan de Nederlandse kust