Andere

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek!

Een deal van , 14. dec. 2017 14:06

Ahoy Piraat!

Droom jij ook zo van een vakantie ver weg van drukte en toeristen? Waar je even alles helemaal kunt vergeten en ook nog kunt genieten van de Caribische jungle? Dan hoef je nu niet meer verder te zoeken, want wij hebben een super verassing voor je, rechtstreeks vanuit de Dominicaanse Republiek!


Tree House Village is echt een droomhuis. Dit resort ligt verborgen in de jungle, in het hart van het schiereiland Samaná en is direct gelegen naast prachtige stranden, berglandschappen en zelfs een privé-waterval - op slechts 100 meter afstand! Het fijne is dat dit schiereiland nog niet is beïnvloed door massatoerisme en we hopen dat dit zo zal blijven, want alleen dan kan het zijn magische sfeer behouden.

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek! - 16

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek! - 14

Je kunt kiezen uit vier soorten huizen. De eerste is een boomhut met een prachtig uitzicht over de jungle. Er is ook een optie voor een familiehut die ruimte biedt aan 2 volwassenen en 2 kinderen jonger dan 12 jaar. Het derde type boomhut is hoog in de boom en is daardoor de perfecte plek om de jungle te bewonderen vanaf de toppen van de bomen. Het laatste type is een VIP-boomhut en heeft het beste uitzicht, aangezien deze nog hoger ligt dan type 3. Bovendien hebben alle huisjes een eigen douche en een badkamer en is elke boomhut gewoon uitgerust met elektriciteit.

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek! - 12

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek! - 10

Alle huisjes zijn met elkaar verbonden door touwbruggen. Het resort ligt ook dicht bij een paradijselijk strand, waar je hooguit een paar andere gasten van de huisjes of vissers tegenkomt, waardoor je kunt genieten van ultieme rust.

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek! - 8

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek! - 6

Als gast kun je kiezen uit verschillende activiteiten om het eiland ontdekken, zoals paardrijden, de kliffen en waterval bezoeken, abseilen, wandelen, kajakken en nog veel meer. Naast de prachtige omgeving heeft het resort ook een goed restaurant met heerlijk eten.

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek! - 4

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek! - 2

De hutten zijn gemaakt van lokale materialen. Daarnaast is het resort erg betrokken met de lokale bevolking om ecotoerisme te ondersteunen. Gasten kunnen ook persoonlijk deelnemen aan lokale projecten, zoals Engelse les geven aan de kinderen van een lokale school, helpen met het verbouwen van gewassen, bouwen van huizen voor mensen in nood of je kunt kleding en speelgoed voor kinderen meenemen.

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek!

Dus nu de grote vraag: is het de moeite waard om er je vakantie door te brengen? Absoluut ja - gasten beoordelen het resort super en heeft maar liefst een score van 5/5 op TripAdvisor.

Op naar de Dominicaanse Republiek!

Ook op zoek naar meer reisinspiratie? Neem dan een kijkje in ons Logboek!

Overnacht nu in de paradijselijke Tree House Village in de Dominicaanse Republiek!