Andere

Slapen in een reuzen aardappel: stylish, comfortabel & super cool!

Een deal van , 12. apr. 2020 12:00

Ahoy Piraten!

Als echte Nederlander ben jij natuurlijk dol op aardappels! Ontbijt, lunch en avondeten, je kan er geen genoeg van krijgen... Maar er is meer, je kan nu overnachten in een aardappel. En deze aardappel is niet zomaar een aardappel, deze reuzen (nep) aardappel van 6 ton is omgebouwd tot een knus huisje waar je heel fijn kan overnachten.

Slapen in een reuzen aardappel: stylish, comfortabel & super cool! - 12

Deze bijzondere, gigantische en ook beroemde aardappel is 7 jaar lang op tour door de Verenigde Staten geweest om de kwaliteitsaardappels uit Idaho te promoten en heeft nu z'n laatste rustplaats gevonden op het platteland. Deze aardappel is met pensioen en is omgebouwd tot een super stylish en comfortabel verblijf in Boise, Idaho.

Slapen in een reuzen aardappel: stylish, comfortabel & super cool! - 10

Het ontwerp komt van Kristie Wolfe, die eerder vertegenwoordiger was bij de Big Idaho Potato Tour en ze heeft er wat moois van gemaakt! Wij konden ons nog niet helemaal voorstellen hoe zo'n gigantische aardappel er dan van binnen uit moet zien, maar de inrichting overtreft al onze aardappeldromen! (Wij willen nu ook een aardappel vakantiehuisje!)

Slapen in een reuzen aardappel: stylish, comfortabel & super cool! - 8

Slapen in een reuzen aardappel: stylish, comfortabel & super cool! - 6

Het Big Idaho Potato Hotel heeft alles wat je nodig hebt voor een comfortabel verblijf: stopcontacten, een kleine koelkast, een lekker bed en zelfs een platenspeler! Verder heb je een apart toiletgebouwtje (een omgebouwde silo) met skylight, een openhaard en een leuk badkuipje om tot rust te komen in je eigen kleine wellness-silo.

Slapen in een reuzen aardappel: stylish, comfortabel & super cool! - 4

Slapen in een reuzen aardappel: stylish, comfortabel & super cool! - 2

En het allermooiste komt nog! Tijdens je verblijf in deze magische aardappel krijg je er een gratis huisdier bij! Er is namelijk een gezellige knuffelkoe om je gezelschap te houden. Wij zijn overtuigt, jij ook?

Slapen in een reuzen aardappel: stylish, comfortabel & super cool!

Ben je benieuwd waar je een nachtje in deze geweldige aardappel kan boeken? Dit bijzondere verblijf is gewoon te vinden op Airbnb! (Let op: het is een prijzige aardappel). Dus ga jij in de toekomst een roadtrip maken naar de Verenigde Staten, of vlieg je speciaal op en neer voor deze aardappel boek dan hier jouw onvergetelijke verblijf!

Boek hier!

Slapen in een reuzen aardappel: stylish, comfortabel & super cool!