Andere

Een wijnvat met een view! Overnacht nu in Duitsland in een wijnvat incl. veel flessen wijn!

Een deal van , 20. nov. 2020 18:01

Ahoy Piraat!

We weten wel dat je van een wijntje of 1...2...3 houdt, dat vinden we zelf ook heel lekker! In Nederland kan je al in een wijnvat slapen in Stavoren, maar we hebben er nog eentje gevonden met een magisch uitzicht! In Duitsland vind je namelijk eentje in de heuvels van het Zwarte Woud en hier krijg je nog meer wijn!

Een wijnvat met een view! Overnacht nu in Duitsland in een wijnvat incl. veel flessen wijn! - 4

Je kunt namelijk kiezen uit twee arrangementen, namelijk een 2-daags arrangement of een 3-daags arrangement. Je krijgt bij een 2-daags arrangement twee flessen wijn en een fles secco, maar ook een ontbijtje en snackmandje! Bij het 3-daags arrangement krijg je als welkomstdrankje een fles secco en kan je gezellig grillen bij het kampvuur met diverse soorten worst en vlees. Ook hier krijg je twee flessen wijn erbij en een fles druivensap en deze drankjes worden de volgende dag nog eens herhaald. Ook kan je beide dagen genieten van een uitgebreid ontbijtmandje.

Een wijnvat met een view! Overnacht nu in Duitsland in een wijnvat incl. veel flessen wijn! - 2

Je kunt het boeken bij de accommodatie Schlafen im Weinfass. Je hebt dan de keuze uit verschillende typen wijnvaten, maar ze bieden allemaal een heerlijk uitzicht over het Zwarte Woud. In deze wijnvaten zaten vroeger 8000 liter aan wijn, al zullen ze nu genoegen nemen met een paar leuke mensen met een flink wat flessen wijn!

Een wijnvat met een view! Overnacht nu in Duitsland in een wijnvat incl. veel flessen wijn!

Wat mag dat kosten? Nou de prijzen vallen enorm mee! Je betaalt voor een 2-daags arrangement slechts €84 per persoon en voor een 3-daags arrangement is de prijs €168 per persoon. Een reservering kan zo geplaatst worden via hun site. Proost!

Een wijnvat met een view! Overnacht nu in Duitsland in een wijnvat incl. veel flessen wijn!