VakantiePiraten
Profile

Wij waarderen jouw privacy

Wij gebruiken cookies om jouw browse-ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde inhoud aan te bieden en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken accepteer je dit en geef je toestemming dat we deze informatie delen met derden en dat je gegevens in de VS verwerkt kunnen worden. Lees voor meer informatie onze .

Je kunt je voorkeuren op elk moment aanpassen. Als je weigert, gebruiken we alleen de essentiële cookies en ontvang je helaas geen gepersonaliseerde inhoud. Om te weigeren, .

Bird, Jamaica, Leaf

Thailand Legaliseert Cannabis!

Zal het legaliseren van wiet nieuwe toeristen naar Thailand trekken en Bangkok hiermee het nieuwe Amsterdam maken?

Gepubliceerd door
Carlo·19-9-2023
Delen

Thailand was het eerste land in Zuid Oost-Azië dat haar wet rondom verdovende middelen wijzigde tijdens de pandemie - de teelt, verkoop en consumptie van cannabis werd gedeeltelijk gelegaliseerd.

Politici zien het namelijk als een manier om meer geld het land binnen te brengen na de coronacrisis.

De cannabis die op het moment verkocht wordt zal je echter geen echte "high" geven, aangezien het toegestane limiet voor THC, het bestandsdeel dat dit normaal gesproken triggert, slechts 0,2% is. Hogere niveaus van wiet blijven vooralsnog illegaal. De producten worden in plaats daarvan op de markt gebracht voor hun CBD.

In grotere steden zoals Bangkok kun je al van alles vinden van met wiet-bereide sushi menu's tot met wiet-bereide brownies bij veganistische cafés. Er is de laatste tijd een echte "boom" rondom wiet. Je vindt een overzicht op de volgende pagina.

Fantastische Hotel Deal in Bangkok, Thailand

Prijs = €60 / 2 = €30 per persoon