Andere

Ben jij het thuis werken ook zo zat? Met dit speciale initiatief kan je wonen & werken op de paradijselijke Kaaimaneilanden!

Een deal van , 21. nov. 2020 21:01

Ahoy Piraten!

Ben jij het thuiswerken ook zo zat? Dit is jouw kans om te ontsnappen naar een paradijselijke bestemming voor de nodige "change of scenery"! Met dit bijzondere initiatief heb je nu de kans om je aan te melden voor een speciaal woon en werk programma op de Kaaimaneilanden: het Global Citizen Concierge Program. Dus net als op Mauritius kan je nu ook op de Kaaimaneilanden werken!

Ben jij het thuis werken ook zo zat? Met dit speciale initiatief kan je wonen & werken op de paradijselijke Kaaimaneilanden! - 4

Dit initiatief op de Kaaimaneilanden is bedoeld om mensen iets te bieden wat ze in hun eigen land misschien niet hebben: een stukje paradijs waar je veilig en zorgeloos remote kan werken. Digitale nomaden vanuit de hele wereld kunnen zich aanmelden voor het Global Citizen Concierge-Program om tot maximaal 2 jaar vanaf de Kaaimaneilanden te werken en om zo elke dag te genieten van zon, zee en strand.

Ben jij het thuis werken ook zo zat? Met dit speciale initiatief kan je wonen & werken op de paradijselijke Kaaimaneilanden! - 2

Nu komt de grote vraag: hoe kom ik in aanmerking voor dit programma?

Om deel te nemen aan dit project heb je de volgende dingen nodig: een baan die voldoet aan een minimale inkomsteneis, een geldig paspoort, een geldige ziektekostenverzekering, een notariële bankreferentie en je mag geen strafblad hebben. Als je alleen komt dan moet je minimaal $100.000 per jaar verdienen, kom je als stel dan is dit minimaal $150.000 per jaar en voor een stel met een kind is de eis minimaal $180.000 per jaar.

Naast deze waslijst aan eisen moet je ook nog deelname kosten en verwerkingskosten betalen. De deelnamekosten bedragen $1.469 per jaar voor een reisgezelschap van 2 personen plus $500 voor elke extra persoon die meeverhuisd. De creditcard verwerkingskosten bedragen 7% van het volledige bedrag.

Ben jij het thuis werken ook zo zat? Met dit speciale initiatief kan je wonen & werken op de paradijselijke Kaaimaneilanden!

Mensen die in aanmerking komen voor het programma zullen wel nog hun eigen woonplaats moeten zoeken op een van de drie eilanden: Grand Cayman, Cayman Brac of Little Cayman. Via het programma kan je hulp krijgen bij het zoeken van een woning!

Meer informatie over het programma is te vinden op deze website!

Ben jij het thuis werken ook zo zat? Met dit speciale initiatief kan je wonen & werken op de paradijselijke Kaaimaneilanden!