Andere

VakantiePiraten thuisblijftip #1: stream filmklassiekers en reisdocu’s met Disney+

Een deal van , 18. feb. 2021 18:04

Ahoy Piraten!

Nu praktisch alle winkels, restaurants en andere openbare gelegenheden dicht zijn en het leven zich grotendeels binnenshuis afspeelt, moet je creatief zijn om de tijd te doden en verveling te voorkomen. De stuurlui van VakantiePiraten staan aan wal en zoeken daarom manieren voor vermaak als je de deur niet uit kunt. Tip #1: met een streamingdienst als Disney+ kom je een heel eind!

We kennen allemaal Netflix, Videoland en NPO Plus, maar wist je dat streamingdienst Disney+ ook de moeite waard is? De dienst werd in 2019 in Nederland gelanceerd en is dus relatief nieuw. Een abonnement heb je voor €6,99 per maand, waarbij je met drie vrienden of familieleden op maximaal vier schermen tegelijk kunt kijken.

Maar opgelet! Disney gaat hun abonnement verhogen. Je hebt tot 23 februari om hun abonnement af te sluiten, want vanaf dan betaal je €8,99 per maand (of €89,99 per jaar). Indien je nu hun abbo afsluit wordt de prijs voor bestaande abonnees wordt niet verhoogd tot de eerste facturering na 22/08/21. Je betaalt dus tot die tijd nog de oude prijs van €6,99!

Goedkoper dan Netflix

Disney+ is goedkoper dan Netflix. Wil je in 4K kijken - standaard het geval bij Disney+ - dan betaal je echter €13,99. Wat dat betreft ben je een stuk goedkoper uit, al is het aanbod natuurlijk wel anders. De films en series die je er vindt zijn eigendom van Disney, terwijl Netflix ook materiaal van andere partijen aankoopt.

VakantiePiraten thuisblijftip #1: stream filmklassiekers en reisdocu’s met Disney+

Maakt dat Disney+ beperkt? Wat ons betreft niet! Zo kun je niet alleen onbeperkt kijken naar je favoriete Disney-klassiekers, maar ook naar de nieuwste films van Marvel en Pixar én veel mooie (reis)documentaires van National Geographic. Van Bambi en The Simpsons tot Star Wars en Pirates of the Caribbean, er is genoeg afwisseling en voor ieder wat wils. Ook kun je blockbusters als Iron Man, Guardians of the Galaxy en de iconische Pixar-avonturen checken.

Overal kijken

Op je smartphone en tablet kijk je het fijnst via de Disney+-app. Die werkt ook op de PlayStation 4, Xbox One en Apple TV. Verder is het mogelijk om op je pc of Mac te kijken of te streamen naar een Chromecast of Android TV. Geen toegang tot wifi? Je kunt ook films en series downloaden voor offline gebruiken.

Op het moment dat je het toch niets vindt, ga je naar de accountpagina op de officiële Disney+-website, klik je op ‘Factureringsgegevens’ en vervolgens op ‘Abonnement opzeggen’. Het is maandelijks opzegbaar.

VakantiePiraten thuisblijftip #1: stream filmklassiekers en reisdocu’s met Disney+