Andere

VakantiePiraten thuisblijftip #2: plan alvast je reis voor later dit jaar!

Een deal van , 1. apr. 2020 21:00

Ahoy Piraten!

Nu praktisch alle winkels, restaurants en andere openbare gelegenheden dicht zijn en het leven zich grotendeels binnenshuis afspeelt, moet je creatief zijn om de tijd te doden en verveling te voorkomen. De stuurlui van VakantiePiraten staan aan wal en zoeken daarom manieren voor vermaak als je de deur niet uit kunt. Tip #2: plan alvast je vakantie voor later dit jaar!

Voorpret en geld besparen

Op dit moment is reizen nagenoeg onmogelijk. Vrijwel alle vliegmaatschappijen hebben een groot deel van hun vluchten opgeschort, hotels hebben hun deuren gesloten en bezienswaardigheden zijn niet toegankelijk. Net als iedereen blijven wij voorlopig thuis, niet alleen voor onze eigen veiligheid, maar ook voor de gezondheid van iedereen om ons heen.

Toch blijft VakantiePiraten je adres voor de beste reisdeals, zij het met vertrek later dit jaar (op deze pagina lees je meer over onze aanpak). Ook delen we tips om je tijd in zelfisolatie makkelijker en aangenamer te maken. Ontdek bijvoorbeeld het aanbod van streamingdiensten als Disney+. Dat is een stukje goedkoper dan Netflix én heeft een heel divers aanbod films, series en (reis)docu's.

Daarnaast is dit wat ons betreft HET moment om na te denken over je volgende vakantie. Niet alleen vanwege de voorpret en omdat het fijn is iets in het verschiet te hebben, maar ook omdat er op dit moment veel goede deals te vinden zijn. Zo zijn in het najaar de vluchten naar bestemmingen als New York, Bangkok en Brazilië supergoedkoop! Of wat dacht je van de grote najaarssale van easyJet?

Veel maatschappijen zoals KLM, Air France en Delta Airlines bieden de mogelijkheid om gratis om te boeken, mocht je toch niet in de gelegenheid zijn om te reizen. Boek je nu je vlucht, dan ben je 100% zeker goedkoper uit dan wanneer straks de crisis voorbij is en iedereen op vakantie wil.

Flexibiliteit

Ook zien we dat pakketreizen voor de herfst en later in het jaar gunstig geprijsd zijn. Neem bijvoorbeeld deze ultra all inclusive naar Turkije of deze relaxte Bali-reis in oktober, honderden euro's goedkoper dan normaal. Je boekt de reizen bij Corendon, dat overigens net als TUI de optie biedt om tot 3 weken voor vertrek gratis om te boeken.

Ook Booking.com doet daar niet moeilijk over en bij Traveldeal is je vertrek gegarandeerd. Bij die laatste vonden we dit uitgebreide wellness-arrangement, waarbij je tijdelijk de hotelovernachting gratis krijgt. Als dat geen goede deal is, weten wij het ook niet meer!

Lees ook:

VakantiePiraten thuisblijftip #2: plan alvast je reis voor later dit jaar!